Waarom dít de populairste vakantiebestemming van deze winter is!

Waarom dít de populairste vakantiebestemming van deze winter is!

Lapland is een unieke bestemming die zonder twijfel op je bucketlist zou moeten staan. Of je nu houdt van absolute rust in adembenemende, ongerepte natuur of meer fan bent van winterse actie en avontuur: Lapland heeft het allemaal!

Op zoek naar het Noorderlicht

Het eerste waar je aan denkt als je Lapland hoort, is ongetwijfeld die magische, groene gloed aan de donkere hemel. Beter bekend als: het noorderlicht. Staat het spotten van het noorderlicht hoog op je lijstje? Met Nordic vergroot je je kans om het licht te spotten dankzij de noorderlichtexcursies! Ga in de avond op zoek naar dit natuurfenomeen met de sneeuwscooter, met de slee of op sneeuwschoenen. Mogelijkheden genoeg!

Laat je leiden door husky’s

Op je reis naar Lapland mag een tocht met de hondenslee niet ontbreken. Stap op een slee en laat je voorttrekken dwars door betoverende sneeuwdecors en uitzichten. Behalve de trappelende husky’s en de glijdende slee hoor je niets dan stilte. Vele mensen beschrijven het als een ervaring om nooit te vergeten.

Verblijf in lodges weg van de massa

De kleinschalige lodges die Nordic aanbiedt, maken je reis helemaal compleet. Na een dag vol avontuur, laat je je verwennen met een heerlijke maaltijd en een ontspannende sauna of jacuzzi onder de sterrenhemel. Dankzij de familiaire sfeer is het er altijd gezellig, maar nooit druk. Zelfs een dikke winteruitrusting hoef je niet in je koffer te steken, want die krijg je ter plaatse. Bovendien liggen alle lodges midden in de aurorazone, wat de kans op het zien van het noorderlicht enorm vergroot. Droom jij ook al weg van je verblijf daar?

Verken sneeuwlandschappen met de sneeuwscooter

Op de sneeuwscooter geniet je van een groot gevoel van vrijheid. Leg grotere afstanden af en kom adembenemende sneeuwlandschappen tegen, die je zonder scooter niet zou zien. Bovendien kan je de scooter met z’n tweeën delen en deze unieke ervaring samen beleven.

Voel je het ook al kriebelen om Lapland van je bucketlist te kunnen schrappen? Ontdek het volledige aanbod van Nordic op hun website. De enthousiaste en gepassioneerde specialisten van Nordic staan voor je klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw droomreis. www.nordic.nl

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Nordic