100%NL Magazine Vakantie pier

Dit is volgens je sterrenbeeld de ideale vakantiebestemming!

Heerlijk op het strand liggen in Ibiza of fietsen door de prachtige natuur van Frankrijk. Vakantie is gewoonweg genieten! Toch hebben we allemaal andere voorkeuren wat betreft vakantiebestemmingen. Als we de sterren mogen geloven heeft elk Sterrenbeeld een andere manier van vakantie vieren.

Waterman (20 januari-18 februari)

Als Waterman heb je een eigenzinnige reisstijl. Zelf ben je een beetje eigenwijs, heel ambitieus, maar soms wat dromerig. Jij houdt van avontuurlijke vakanties waarbij je graag actieve dingen onderneemt zoals kajakken of parasailen. Daarnaast houd je van natuurwonderen en het bezoeken van nieuwe coole steden.

Ideale vakantiebestemmingen: een romantische stedentrip naar Parijs of lekker backpacken in Australië of Nieuw-Zeeland.

Vissen (19 februari-20 maart)

Jij bent een hopeloze romanticus. Een vakantie romantisch aan het water of heerlijk zeilen vind jij het allerleukste! Bovendien ben je heel relaxed, lief en ben je een vrije denker.

Ideale vakantiebestemmingen: een bezoekje aan het romantische eiland Hawaii of heerlijk relaxen aan Laguna Beach in Californië.

Ram (21 maart-19 april)

Avontuurlijk is jouw tweede naam. Jij bent een groot fan van road trips, campingvakanties en zeker ook sportieve vakanties! Een Ram is heel onafhankelijk en houdt van nieuwe ervaringen.

Ideale vakantiebestemmingen: een tripje naar de Mayatempels in Mexico of een roadtrip zoals Route 66.

Stier (20 april-20 mei)

Stieren zijn echte luxepaardjes. Jij houdt ervan om verwend te worden in een spa of een chic hotel. En daar hoort ook een groot aanbod aan heerlijk eten bij! Als harde werker en geduldig persoon ben jij al snel toe aan een relax vakantie.

Ideale vakantiebestemmingen: een all-in hotel in Turkije of wijnproeven in een luxe villa in Italië.

Tweelingen (21 mei-20 juni)

Jij wordt nog het aller gelukkigste van gezelligheid! Je wilt graag naar bestemmingen waar veel mensen zijn, zodat je contact kunt leggen met de locals. Ook leer je graag nieuwe dingen, ben je snel verveeld en praat jij mensen de oren van het hoofd.

Ideale vakantiebestemmingen: naar The Big Apple, oftewel New York City of naar Londen.

Kreeft (21 juni-22 juli)

Kreeften zijn vooral gesteld op comfort en vakanties aan het water. Van een kleine Bed & Breakfast of een tripje naar heilige plaatsen/gebouwen word jij heel blij. Bovendien zijn Kreeften heel energiek en verzorgend.

Ideale vakantiebestemmingen: de Paus bezoeken in Rome of een leuke B&B in Frankrijk.

Leeuw (23 juli-22 augustus)

Niet alleen Stieren zijn luxepaardjes, ook Leeuwen houden van high-class. Je bent een liefhebber van culturele activiteiten en je hele dag zit vaak volgepland met leuke dingen. Natuurlijk wil je ook graag heerlijk eten in een chic restaurant ’s avonds. Energiek, maar een tikkeltje dramatisch.

Ideale vakantiebestemmingen: grote steden zoals New York, Parijs, LA

Maagd (23 augustus-22 september)

Een Maagd houdt niet van verrassingen en wil dus graag dat de hele vakantie is uitgestippeld. Daarnaast houd je van een heerlijke wandeling en ben je een fan van architectuur.

Ideale vakantiebestemmingen: de Chinese Muur beklimmen of naar Praag.

Weegschaal (23 september-22 oktober)

Jij bent heel rustig en houdt van romantiek. Boetiekjes, nieuwe restaurants en uitgaan staan centraal tijdens jouw vakantie. Natuurlijk wil je ook graag in een heerlijk zacht bed in slaap vallen ’s nachts.

Ideale vakantiebestemmingen: Helsinki, of Santorini in Griekenland.

Schorpioen (23 oktober-21 november)

Jij wil graag even bijkomen op je vakantie. Privéstranden zijn echt jouw ding en je wilt graag tijd voor jezelf. Jij reist daarom graag af naar afgelegen locaties als rustig persoon.

Ideale vakantiebestemmingen: Canada, Florida of Noorwegen.

Boogschutter (21 november-21 december)

Boogschutters zijn heel nieuwsgierig en wil graag onbekende gebieden verkennen. Plekken met veel cultuur en geschiedenis waar je veel ongeplande avonturen beleeft. Je bent een avontuurlijk en impulsief persoon.

Ideale vakantiebestemmingen: Peru (Machu Picchu), Rome

Steenbok (22 december-19 januari)

Jij laat je graag meeslepen tijdens je vakantie. Mooie uitzichten, hoge bergen, indrukwekkende excursies zijn voor jou weggelegd. Een liefhebber van sportieve vakanties en een echte levensgenieter.

Ideale vakantiebestemmingen: hiken in Schotland, Nieuw-Zeeland of naar New York.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Istock