100%NL Magazine Winterzon

Vakantieplannen? Hier schijnt nu de zon!

Stijgt bij jou nu ook de behoefte aan zomerse zonnestralen, zilte zee, zalige zandstranden en zwoele zomertemperaturen? Komt dat even goed uit, want Corendon heeft fantastische vakantiebestemmingen voor je uitgezocht om de komende koude en kille wintermaanden te doorstaan!

De koude wintermaanden doorstaan

Koning Winter neemt langzaam maar zeker weer bezit van ons land en de buitentemperatuur daalt stukje bij beetje. Het verlangen naar zomerse zonnestralen, zilte zee, zalige zandstranden en zwoele zomertemperaturen stijgt. Het enige wat nu koud zou moeten zijn is toch je koude cocktail op een gezellig terras? Zou jij nu die winterse temperaturen achter je willen laten en op dat terrasje in de weldadige zon willen zitten? Met een koud drankje? Corendon heeft een hoop ideeën voor je, zodat jij 100% kunt genieten onder de warme winterzon, met familie of vrienden.

Waar gaan we heen?

Vlieg bijvoorbeeld naar de Canarische Eilanden of de Turkse Rivièra. Zoek je het liever wat verder weg? Ook buiten Europa biedt Corendon een veelzijdig reisaanbod voor een exotische droomvakantie.

100%NL Magazine Corendon Winterzon

100%NL Magazine Corendon Winterzon

Je hebt het voor het kiezen!

In het aanbod van Corendon vind je voor elk wat wils: pakketreizen met inbegrip van je vlucht, Fly & Go-reizen, vliegvakanties inclusief huurauto, villa’s of appartementen. Of ga voor een All Inclusive resort, kies voor rondreizen, arrangementen of gezinsaccommodaties. Het kan allemaal op de populaire winterzonbestemmingen zoals Turkije, Egypte of de Kaapverdische Eilanden. Of kies je liever voor een heerlijk warm en zonnig zandstrand, nog wat verder van (je koude) huis? Wat dacht je van het Caribische Curaçao?

Nieuwe bestemmingen

Nieuw in het uitgebreide winterzon aanbod: de Dominicaanse Republiek of het zinderende Zanzibar. Zeg nou zelf, dat zijn toch droomvakanties om nooit te vergeten?

Nederland

Mochten die exotische bestemmingen jou te warm of te ver weg lijken, dan kun je uiteraard ook gewoon in Nederland blijven, want ‘even er tussenuit’ is ALTIJD een goed idee: boek een kerstcircusarrangement of kies toch voor iets kouds (anders dan een cocktail): een schaats-arrangement met je familie, vrienden of gewoon, omdat het kan. Dus wacht niet langer, maar doe jezelf een vakantieplezier en boek nog deze winter jouw welverdiende vakantie bij Corendon!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Corendon