De grootste internationale voorstelling PAW Patrol Live “De Grote Race” komt naar het theater!

De grootste internationale voorstelling PAW Patrol Live “De Grote Race” komt naar het theater!

Volgende maand is het zover! Tussen juni en september 2023 kan jij jouw favoriete Paw Patrol pups ontmoeten in de theaters in Nederland en België. Ben jij klaar voor actie?! Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest zullen tijdens deze theatershow een heldhaftig, muzikaal avontuur beleven en na afloop komen een aantal pups naar de foyer van het theater om met jou op de foto te gaan. Het ideale uitje voor de hele familie!

Het is een spannende dag in Avonturenbaai

In PAW Patrol Live! “De Grote Race” is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

Geen klus te groot, geen pup te klein…

Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.

PAW Patrol Live! “De Grote Race” is een unieke beleving voor kinderen en hun familie. De voorstelling is van 17 juni t/m 23 september 2023 exclusief te zien in verschillende theaters in Nederland en België. En niets is hen te dol; één van de pups komt na de show nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

Tickets voor de voorstelling zijn te koop via www.pawpatrollive.nl.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met van Hoorne