WAIT WHAT? Hier kun jij nú al je kerstinkopen doen!
Delen

WAIT WHAT? Hier kun jij nú al je kerstinkopen doen!

Voor sommige dingen is het nooit te vroeg, of wel soms? Wij hebben een locatie gevonden waar je nu al al je kerstinkopen kunt doen. Inclusief kerstshow natuurlijk...

Kerst

Het lijkt nog heel ver weg, maar over een paar maanden staan de feestdagen weer voor de deur. Sterker nog, over drie maanden beginnen veel mensen al met het versieren van hun woning. Wij moeten er nu nog even niet aan denken, want wij zijn blij dat de zon eindelijk schijnt, maar sommige mensen kunnen het niet meer afwachten en zij tellen de weken af. Voor die mensen hebben wij heel goed nieuws, want er is een plek in Nederland waar je nu al je kerstinkopen kunt doen.

Kerstinkopen en show

Bij tuincentrum Oosterik in Denekamp vind jij nu al een hele kerstafdeling, inclusief een kerstshow. Er hangen veel lampjes, er staan versierde kerstbomen en de wanden hangen vol met kerstballen en versiering. Als de verkoper van tuincentrum Oosterik de vraag krijgt of er ook mensen komen die zeggen ‘Van mij hoeft dit nog niet’, antwoordt hij: ‘Natuurlijk zijn die mensen er, maar heel veel mensen komen binnen en zeggen: hmm nu al kerst? En gaan toch volop shoppen op de kerstafdeling.’ Als wij de video moeten geloven, kun jij hier uren kerstshoppen.

Vinden jullie het nog te vroeg om kerstinkopen te doen, of vind je dit fantastisch nieuws?

Benieuwd naar de kerstafdeling bij tuincentrum Oosterik? Klik dan op deze link. 

Bron en Beeld: Facebook RTV Oost

Delen