100%NL Magazine Avonturenboerderij Molenwaard

Voor als het weer mag: uitjes om naar uit te kijken!

Het is inmiddels al zo lang geleden dat we ons laatste échte uitje niet meer voor de geest kunnen halen. Wanneer mag het weer is de grote vraag? Zoals het er nu uitziet moeten we nog even geduld hebben, maar áls het straks weer mag gaan we elk weekend op pad!

De Keukenhof

Nóg eventjes wachten en de tulpen in de Keukenhof staan weer volop in bloei. Vanaf 20 maart tot en met 9 mei kun je de Keukenhof bezoeken. Een van de grootste bloemenkunstwerken ter wereld wordt jaarlijks door meer dan een miljoen mensen bezocht en dan met name door veel toeristen. Chinezen, Japanners, Duitsers, Amerikanen en nog veel meer internationale bezoekers kijken elk jaar weer hun ogen uit. Des te leuker om de Keukenhof dit jaar te bezoeken nu er zo weinig toeristen zijn! Een stukje Nederland die je gezien móet hebben.

Burgers’ Zoo

Burger’s Zoo is een van de grootste en een van de meest bezochte dierenparken van Nederland. De oppervlakte van het dierenpark betreft maar liefst 45 hectare en je vindt er onder andere een overdekte jungle, woestijn, mangrove, een onderwaterwereld en nog veel meer prachtige plekken waar de dieren alle ruimte hebben om te leven. Bovendien rijd je er zo naartoe, want het dierenpark ligt redelijk in het midden van Nederland.

100%NL Magazine Burgers Zoo

Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Vakantie vieren en een pretpark bezoeken in een! Dat kan bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen. Met meer dan 30 attracties is er meer dan genoeg avontuur te beleven in het park. Van achtbanen, tot geweldige shows en heerlijke restaurants om een hapje te eten. We zijn allemaal toe aan een leuke dag. En bij Slagharen ben je aan het juiste adres!

100%NL Magazine Slagharen

Avonturenboerderij Molenwaard

Voor de allerkleinsten is er niets leuker dan een dagje vertoeven in Avonturenboerderij Molenwaard. Op de boerderij kun je genieten van theatershows, kun je bootje varen, vind je boerderijdieren, heel veel speelattributen en eigenlijk nog veel meer leuke dingen die je met de kleintjes kunt doen. Bovendien kun je er sinds kort ook overnachten. Het perfecte lente-uitje!

100%NL Magazine Molenwaard