Algemeen

10 tips om je vakantiegeld uit te geven

Eind mei verschijnt er bij velen een lach op het gezicht. Het is namelijk de periode dat je nèt even wat meer centjes op je bankrekening ziet staan. Even zo'n momentje van pfhiew, iets meer ademruimte. Maar met vakantiegeld kun je natuurlijk heel veel dingen doen:
 

  1. Pak je koffers en ga op een lastminute zonvakantie met familie, vrienden of vriendinnen. Op www.tui.nl staat een groot aanbod aan zomervakanties en kun je binnenkort al weg.
  2. Sparen! Omdat iedereen altijd snel alles uitgeeft, doe jij nu eens het tegenovergestelde en dan kun je het later altijd nog besteden.
  3. Een jaartje niet op vakantie en je kunt je huis opknappen. Daar heb je het hele jaar weer plezier van.
  4. Besteed je extra centjes aan korte uitstapjes zoals concerten, festivals, pretparken en dierentuinen. Ook leuk voor de kids.
  5. Ga op avontuur en boek een helikoptervlucht, ga parachutespringen of waag je in het diepe met bungeejumpen.
  6. Een achterstand, rekening of schuld afbetalen. Dit is goed voor je mindset én je geniet gegarandeerd meer van je leven zonder stress.
  7. Een nieuwe kast, garderobe voor je kamer kopen en opnieuw inrichten. Daar kun je ook heel blij van worden!
  8. Gezellige plekjes in Nederland bezoeken voor boswandelingen, boerderij bezoekjes en misschien zelfs een weekendje kamperen.
  9. Je buffer opbouwen, soms zijn er in het gezin onverwachte uitgaven zoals bij een kapotte droger, vaatwasser of een koelkast, dan is zo’n buffer best handig.
  10. Steun een goed doel. Alle kleine beetjes helpen.

Gewoon het leukste blad van Nederland