Uitjes & Reizen

Beleef het Oktoberfest!

Evenementenhal Hardenberg staat ook dit jaar weer in het teken van het grootse Oktoberfest!

De vierde editie van het spectaculaire RTV Oost Oktoberfest vindt dit jaar plaats op zaterdag 8 oktober in Evenementenhal Hardenberg. De (inter)nationale artiesten zijn inmiddels allemaal bekend. Ook de kaartverkoop is gestart!

De man in een lederhose, de vrouw in een dirndl. Meterslange tafels, voldoende pullen bier, Weisswein en Bratwurst. Al feestend de avond door met vrienden en familie. Dat is Oktoberfest in Evenementenhal Hardenberg. Ook dit jaar zijn weer alle ingrediënten aanwezig voor een groots Oktoberfest.

Evenementenhal in Alpensfeer

De beurshallen worden volledig omgetoverd in de Alpensfeer. Het festijn wordt ook in 2016 georganiseerd in samenwerking met RTV Oost. De regionale omroep maakt bovendien tv-opnames en deze worden meerdere keren uitgezonden op RTV Oost. Maar het is natuurlijk veel leuker om zelf aanwezig te zijn op deze avond en de sfeer van dichtbij mee te maken.

Namen artiesten bekend

Meerdere (inter)nationale artiesten zetten de zaal tijdens Oktoberfest op z’n kop. Denk aan Freddy Pfister Band aus dem Zillertal, Hannah, Tirol Sound, ZAS, Zillertaler, Alpensound, Melanie Payer, Mario K. aus dem Zillertal, Hansi Berger en Eschländer Kapel.

Diverse online tickets verkrijgbaar

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Een zitplaats in de losse verkoop is te verkrijgen voor 17,50 euro. Een gereserveerde tafel voor 8 personen bedraagt in totaal 132 euro (16,50 euro per persoon) en een gereserveerde tafel voor 16 personen is mogelijk voor 248 euro (15,50 euro per persoon). Er zijn ook gereserveerde vriendentafels te verkrijgen op het balkon voor vier personen voor 40 euro (10 euro per persoon). Daarnaast zijn er zitplaatsen beschikbaar op het balkon voor 12,50 euro per persoon.


Meer informatie en ticketverkoop: www.evenementenhal.nl/oktoberfest.


Gewoon het leukste blad van Nederland