Uitjes & Reizen

“Bij ons op de Jordaan”-boot!

Een stap over de drempel van dit schip en je waant je in een waar Jordanees Feestpaleis, drijvend op het water. MS de Jordaan is een varend eet- en drinkwalhalla met worst en kaas, soep met ballen en een uitgebreid stamppotbuffet, zomer én winter.

Zangers animeren de bootgasten met Amsterdamse tongval en de Amsterdamse Muziekbingo en vlaflip volgen als een toetje. Op MS de Jordaan verveel je je geen moment, tenzij je niet van volkse gezelligheid houdt, want dat is het. Lekker volks, inclusief kleedjes op tafel.

In de salon wordt “Bij ons in de Jordaan” ingezet, altijd het allereerste nummer van de avond. De bemanning voorziet iedereen van drank, haring met zuur van Kesbeke en bitterballen van FEBO en de gasten zetten voorzichtig de eerste polonaisepasjes. Wanneer ‘Pikketanesie’ wordt ingezet zingt iedereen uit volle borst mee en drinkt er ook nog maar een.

Gasten komen overal vandaan, zelfs uit Rotterdam. Ook voor het Nationaal Ouderenfonds vaart de Jordaanboot regelmatig uit. “Die sponsoren wij graag” vertelt eigenaresse Petra Ruijs, “dat is zo vreselijk leuk en dankbaar om te doen!”

Voor wie een memorabel einde- of nieuwjaarsfeest wil vieren, is MS De Jordaan een échte aanrader! Niet voor niets noemt MS De Jordaan zichzelf met recht Dé Amsterdamse Feestboot, een varend museum en meezing dansevenement naar de beste tradities van de Jordaan!

Ga voor meer informatie en het bestellen van tickets naar www.msdejordaan.nl


Gewoon het leukste blad van Nederland