Uitjes & Reizen

De top 5 beste films van Vue

Een avondje lekker naar film? Wij hebben voor jouw nu de top 5 beste films van Vue klaargezet.

1.    A dog’s purpose 

Deze film gaat over een puppy Bailey en zijn vriend Ethan. Samen groeien ze op en door de jaren heen worden de twee de beste maatjes. Uiteindelijk sterft Bailey en keert gek genoeg terug als een andere hond en krijgt hij een nieuw baasje. Zo heeft hij meerdere levens en meerdere baasjes. Dan gebeurt iets opmerkelijks, hij ziet Ethan weer en bailey vraagt zich af hoe dat kan. Klik hier als je de trailer wilt zien. 

2.    Pirates of the Caribbean

Wie de avonturen van Jack Sparrow allemaal uit het hoofd kent, moet zeker naar deel 5 van Pirates of the caribbean. In dit deel probeert Jack zijn leven te redden door uit de handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand. Dat belooft een avond vol spanning en geestigheid. Alvast tickets boeken? Klik dan hier.

3.    Beauty and the beast
 
Het sprookje Belle & het beest is verfilmd! Het mooie verhaal gaat over Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het afgrijselijke beest. Als belle gevangen wordt genomen door het beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het aanstaanjagende uiterlijk van het beest. Dat betekent een avond vol magische belevenissen, als je meer wilt weten, klik dan hier.

4.    Fast & Furious 8

Voor de autoracers en de stuntliefhebber onder ons heeft Vue nu ook iets nieuws in petto. Fast & Furious 8 is nu ook uit! In dit deel wordt de hechte vriendschap van de crew op de proef gesteld. Van de kust van Cuba, naar de ijsvlaktes van de arcitische Barentszzee moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rondom de man, die hen tot een familie maakte, thuis te brengen. Bekijk hier alvast de trailer.

5.    The Circle

Wanneer een jonge meid haar geluk niet op kan als ze wordt aangenomen bij de Cirkel, het machtigste internetbedrijf ter wereld, gebeurt er iets opmerkelijks met de persoonlijke e-mails van de gebruikers, hun sociale media, betalingsverkeer en aankopen die zijn verbonden met elkaar door het universele besturingsprogramma. Opeens heeft iedereen slechts één online indentiteit. Een nieuw tijdperk van openheid en gemeenschapszin is aangebroken en dat heeft gevolgen voor de toekomst. The Circle is de verfilming van het gelijknamige hit-boek van Dave Eggers. Klik hier voor de trailer.

 


Gewoon het leukste blad van Nederland