Uitjes & Reizen

Dit geweldige uitje op het water wil je absoluut niet missen!

Van donderdag 30 november tot en met zondag 21 januari 2018 vindt hét jaarlijkse festival vanaf het water plaats: het Amsterdam Light Festival. Lichtkunstenaars vanuit de hele wereld zijn dit jaar gevraagd hun blik op de vereniging van de mensheid en welke rol licht hierin speelt te geven. Het wordt hoe dan ook een ervaring om niet te vergeten!

Met rederij Blue Boat Company kan je het spektakel vanaf het water bewonderen. Bovendien heeft Blue Boat Company als enige rederij live gidsen die je alles vertellen over de kunstwerken en de bijbehorende kunstenaars. Ook de kinderen worden niet vergeten! Blue Boat Company organiseert een speciale Water Colors Kids Cruise waarbij een live gids alle kunstwerken op een duidelijke manier uitlegt, zodat ook kinderen optimaal van alle lichtkunstwerken genieten!

Je beleeft met Blue Boat Company niet alleen een prachtige avond, maar je maakt ook nog eens kans op een kunstwerk van Ai Weiwei t.w.v. € 2.500! De kunstenaar Ai Weiwei heeft het kunstwerk 'Thinline' gemaakt voor het Amsterdam Light Festival. De 7 kilometer lange lichtlijn langs de waterexpositie symboliseert een grens tussen het festival en de rest van Amsterdam. Ai Weiwei heeft voor het festival limited editions gecreëerd. Deze (gesigneerde!) kunstwerken worden gemaakt van een extra gedeelte van dezelfde lichtlijn in een oplage van slechts 100 stuks. Jij kunt dus de eigenaar worden van een echt collectors item (hieronder afgebeeld)! Wat moet je hiervoor doen? Koop snel je kaartje via www.blueboat.nl, vul de code 'alfwin' in en maak kans op het kunstwerk van Ai Weiwei!

De boten vertrekken tegenover het Hard Rock Cafe vanaf de Stadhouderskade 501 in Amsterdam. Bij de aan boord aanwezige ober kunnen hapjes en drankjes worden besteld.

Foto: Janus van den Eijnden


Gewoon het leukste blad van Nederland