Uitjes & Reizen

Dit wil jij deze winter sowieso doen!

Je kent het vast... De olympische sport curling. De sport wordt al sinds de 16e eeuw gespeeld en schijnt in Schotland te zijn ontwikkeld. Het ziet er natuurlijk hilarisch uit; mensen die met bezems op een ijsbaan vegen om de zware steen in het middelste rondje te krijgen. Toch zouden we het stiekem allemaal wel een keer willen proberen. Nou dat kan! In Amsterdam is er namelijk een curlingbaan op de winter rooftop van Floor17.

Vanaf zaterdag 9 december 2017 opent Floor17 Rooftop Winter Terrace opnieuw de hoogste curlingbaan van Amsterdam! Bezoek tot 28 januari 2018 de curlingbanen op de Rooftop Terrace van Floor17 en til jouw winter naar een hoger niveau. Schaaf je curling technieken bij onder het genot van warme chocolademelk of glühwein terwijl je geniet van het beste uitzicht over Amsterdam.

Deze activiteit is natuurlijk geweldig om te doen met vrienden, familie of met je collega’s! Een hilarische avond is natuurlijk een feit en je kan ook nog eens genieten van het geweldige uitzicht!

Het uitje lijkt in eerste instantie wel wat prijzig (60 euro), maar je mag het totale bedrag weer inwisselen voor een tegoed dat kan worden uitgegeven aan eten en drinken bij Floor17 Rooftop Terrace tijdens en voor/na het spel. Meer informatie vind je op deze site. 

Foto's: Floor 17. 

Gewoon het leukste blad van Nederland