Uitjes & Reizen

Eropuit met kids in de kerstvakantie: Winter Slagharen

Het is bijna kerstvakantie! Tijd om gezellig bij elkaar te zijn, maar ook om gezellig met de kids een dagje ertussenuit te gaan! Ga bijvoorbeeld in de kerstvakantie naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen.

 

Tijdens Winter Slagharen kun je genieten van meer dan 30 spannende attracties en shows. Na een ritje in de Oldtimers of de 40-meter hoge Free Fall kun je even opwarmen bij het kampvuur onder het genot van een beker warme chocolademelk of glühwein.

 

Ook bij minder weer kun je genoeg overdekte avonturen beleven. Breng een bezoek aan de nieuwe 4D-film Sleigh Ride of maak een rondje door het park met de Monorail. Ga op de foto met de kerstman of geniet van de sleigh ride door het park. Vergeet niet een kijkje te nemen bij de wervelende ijsshow Slagharen On Ice. De dag sluit je spectaculair af met Miracle of Lights: een lichtjesparade en een avondspektakel inclusief fonteinen, lasers en vuurwerk. Maak van de koude winterdag een tropisch avontuur! Breng een bezoek aan het waterpark Aqua Mexicana met palmbomen, watervallen en alles wat daarbij hoort. Durf jij een afdaling te maken van de spannende glijbanen of vermaak jij je liever in de waterspeelplaats? Tot slot kom je even helemaal tot rust in de grootste whirlpool van Nederland.

 

Winter Slagharen is alle weekenden van december geopend en in de periode van 23 december tot en met 7 januari van 10 tot 17 uur. Aqua Mexicana is te bezoeken tegen een meerprijs van € 8 per persoon. en op basis van beschikbaarheid.

Koop nu je tickets op de website van Slagharen.


Gewoon het leukste blad van Nederland