Uitjes & Reizen

Eerste namen mainstage Dutch Valley bekend!

Het is alweer 1 jaar geleden dat Dutch Valley de jukebox op de mainstage introduceerde. Doordat er zoveel gejuicht en gedanst is hebben zij besloten de festival/feestgangers iets langer te laten genieten dus plaats van 2,5 uur is het nu 4,5 uur op!

Maar liefst 16 acts en artiesten staan daar voor je klaar. Onder begeleiding van de Marcel Fisser Band zullen op het hoofdpodium in de middag Jukebox tijdens een fantastische grote live-show een grote live-show geven , Jan Smit, Diggy Dex, JW Roy, Andre Hazes, O’GENE, Ali B, Tino Martin, 3JS, Wolter Kroes, Gers Pardoel, Kraantje Pappie, Bizzey, Willeke Alberti, Mart Hoogkamer en Lange Frans acte de persence geven.Naast een eigen optreden zal ‘Lange' Frans Frederiks tevens de algehele presentatie van de mainstage voor zijn rekening nemen.

Koop je tickets nu!

Natuurlijk heeft Dutch Valley veel meer voor jullie in petto, maar dat houden ze nog eventjes tot april geheim. Na de Jukebox en de 16 artiesten staan er nog 3 verassingen op het hoofdpodium kaar. En dat is nog niet alles. Ook het overgrote deel van artiesten die op de andeere 8 podia zullen optreden maakt Dutch Valley in april bekend! Reken er in ieder geval op dat GO! Apres-Ski, HipHop-, Piraten- en Jordaan podium je weer met open armen zullen ontvangen. In mei zal het hele programma bekend worden gemaakt.

Check de line-up!
 

Kom alvast in de stemming 


Gewoon het leukste blad van Nederland