Uitjes & Reizen

Ga jij naar Guido's Orchestra?

Na zijn eerdere spectaculaire openluchtconcerten in Heerlen, Vaals en Sittard, zal Guido’s Orchestra op zaterdagavond 13 augustus neerstrijken op de fraaie Markt van Kerkrade. Het concert zal, geheel conform het handelsmerk van het orkest, een afwisselende mix worden van pop en klassiek. Of zoals de immer enthousiaste orkestleider Guido Dieteren het omschrijft: Een eigentijdse moderne pop meets classic versie van de bekende Engelse Night of the Proms. Er zal dus veel ruimte zijn voor bekende, swingende melodieën, afgewisseld met romantische ballads en een flinke dosis humor.

Guido: “Heerlijk om dit weer te kunnen doen in mijn eigen thuisstreek in de mooie provincie Limburg. De ambiance zal deze avond in Kerkrade schitterend zijn waardoor het visuele aspect extra goed tot zijn recht komt. Maar ik beloof bij deze dat we er natuurlijk ook in muzikaal opzicht een topavond van gaan maken. Het concert zal ook worden opgenomen voor wereldwijde TV uitzendingen. In verband daarmee zal ik op 13 augustus mijn aankondigingen in het Nederlands doen. Op 12 augustus doen we opnames van de Duitse en Engelse teksten. Mijn aankondigingen zullen later in nog 8 talen vertaald worden. Onder meer voor China, Japan en Zuid-Amerika”. 

Naast de normale concertkaarten zullen er arrangementen aangeboden worden. Meer informatie over arrangementen en kaartverkoop is te vinden op www.guidos.nl


Gewoon het leukste blad van Nederland