Uitjes & Reizen

Geniet met het hele gezin tijdens de voorjaarsvakantie van Sleeping Beauty on Ice!

Nog geen plannen deze voorjaarsvakantie? Ga dan met het hele gezin naar Sleeping Beauty on Ice in het Luxor Theater Rotterdam! Gedanst op een échte ijsvloer en begeleid door de prachtige muziek van Tchaikovsky, vertelt Sleeping Beauty on Ice het klassieke liefdessprookje van prinses Aurora die door een vloek in een honderdjarige slaap valt en alleen kan ontwaken door de kus van een prins.

Sleeping Beauty on Ice is het perfecte familie-uitje deze voorjaarsvakantie. Grootse decors, kleurrijke projecties, weelderige kostuums en indrukwekkende special effects zorgen gegarandeerd voor een adembenemende show. Met de meest spectaculaire lifts, technische hoogtepunten, acrobatische oefeningen en vuureffecten verzorgen maar liefst 23 ‘olympische’ kunstschaats-kampioenen van de Imperial Ice Stars met Sleeping Beauty on Ice een theaterervaring die het publiek van alle leeftijden zal betoveren.

Het verhaal
De koning en koningin geven een feest voor hun belangrijkste familieleden en vrienden. Ze besluiten hierbij de zwarte heks Carabosse niet uit te nodigen. Carabosse is zo boos dat hij hun pasgeboren dochter Aurora vervloekt. Tijdens de 18e verjaardag van prinses Aurora komt Carabosse vermomd als een oude man het paleis binnen en toast op de verjaardag van de prinses met een speciaal glas champagne. Aurora neemt een slok en valt in slaap door het gif in het drankje. Haar zus, prinses Lilac, moet er binnen 24 uur voor zorgen dat Aurora ontwaakt. Gelukkig ontmoet zij Prins Désiré tijdens haar zoektocht naar het tegengif.

Het ijssprookje Sleeping Beauty on Ice is exclusief te zien in het Luxor Theater van 20 februari tot en met 4 maart. Wil je dit prachtige evenement zeker niet missen? Koop dan nu hier je kaartjes en geniet van een betoverende show!


Gewoon het leukste blad van Nederland