BN'ers

Video
Kubo en het Magische Zwaard

Kubo en het Magische Zwaard

Op 24 augustus komt de nieuwe animatie familie-avonturen film Kubo en het Magische Zwaard uit. In dit spannende avontuur roept de slimme en goedhartige jonge verhalenverteller Kubo per ongeluk een wraakzuchtige geest uit zijn verleden op. Om zijn familie te redden moet hij het mysterie van zijn overleden vader, de beste samoerai die ooit heeft geleefd, zien op te lossen.

Tijdens zijn gevaarlijke zoektocht krijgt Kubo hulp van Aap en Kever. Bewapend met zijn magisch muzikaal instrument moet Kubo strijden tegen goden en monsters, waaronder de vijandige Maankoning en de boze tweelingzussen…

Klinkt spannend hé? Wij wilden er in ieder geval meer van weten en spraken daarom enkele acteurs die de Nederlandse stemrollen van de karakters vervullen.

Noortje Herlaar – ‘De Zussen’
“Kubo is zo leuk en de film is zo mooi gemaakt! Toen ik auditie deed voor deze film dacht ik ‘ik moet en zal een stem inspreken, welke maakt niet uit, ik wil hier zo graag aan meewerken!’.”

Roman Derwig – ‘Kubo’
“Kubo kan zwaardvechten, hij heeft een gitaar waardoor hij papiertjes kan laten dansen, bewegen en vechten. Het is een héle dappere jongen! De film draait vanaf 24 augustus in de bioscoop en je moet zeker komen kijken!’

Kim van Kooten – ‘Moeder’
“Ik speel de moeder van Kubo. In deze film ben ik een halfgodin en is mijn vader de maankoning. Omdat ik verliefd werd op een aardse man ben ik verbannen uit de hemelen. Wat heel leuk is, is dat Kubo (Roman) in het echt ook mijn zoon is. We spreken nu voor de tweede keer samen een stem in voor een film.”

In de originele Engels gesproken versie hoor je ook veel bekende stemmen, namelijk die van Art Parkinson (Game of Thrones), Matthew McConaughey, Charlize Theron, Rooney Mara (The Girl with the Dragon Tattoo), Ralph Fiennes, Cary-Hiroyuki Tagawa, George Takei en Brenda Vaccaro.

Kubo en het Magische Zwaard draait vanaf 24 augustus in de bioscoop in 3D, in de originele en Nederlands gesproken versie. Al nieuwsgierig geworden? Je bekijkt de trailer hier

www.kuboenhetmagischezwaard.nl 
www.facebook.com/KuboEnHetMagischeZwaard

 

 


Gewoon het leukste blad van Nederland