Uitjes & Reizen

Leuk dagje uit: indoor speelparadijzen

Hoewel de lente al is begonnen, lijkt het er meer op alsof de herfst zijn intrede heeft gedaan. Toch op zoek naar wat vermaak en een leuk dagje uit met de kids? Bezoek eens één van de vele indoor speelparadijzen in Nederland. Zoover heeft de leukste voor je op een rijtje gezet!
 

Candy Castle Amsterdam
Candy Castle is een bijzonder speelparadijs, want het zit in een oude kerk. Zo heb je als ouder ook nog wat te bekijken. Houden je kids van snelheid? Onder in de kelder zit een heuze kartbaan!
Adres: Erik de Roodestraat 14-16,1056 AM Amsterdam
Entree: € 8 per kind, één volwassene per kind gratis

Djambo Kidsplay Zwolle
Dansen met Timba, de oude Jeep beklimmen en in een grote luchtband naar beneden glijden: Ben je een heel weekend in Zwolle? Overnacht dan in het super-de-luxe, en kindvriendelijke, Hotel Librije’s in een oude vrouwengevangenis.
Adres: Ossenkamp 6, 8024 AE Zwolle
Entree: € 7,50 per kind (1-12 jaar), € 2,50 per volwassene

BubbleJungle Leiderdorp
Van een baby-, dreumes- en kleutercorner, levensgrote stuiterballen voor grotere kinderen, een rollerbaan tot trampolines voor iedereen en spannende kiddy rides. Je vindt het in BubbleJungle!
Adres: Vlasbaan 7, 2352 AH Leiderdorp
Entree per kind: € 7,95 (spelen), € 11,95 (speel & klim of speel & golf), € 14,95 (speel, klim en golf)
Entree per volwassene: gratis (spelen), € 7,95 (speel & klim of speel & golf) € 14,95 (speel, klim en golf)

KidZcity Utrecht
KidZcity is het grootste van de indoor speelparadijzen in dit lijstje. Het is een binnenspeeltuin met heel veel attracties. Zijn jullie moe na een hele dag spelen? Overnacht dan in Hotel van der Valk Veenendaal langs de A2.
Adres: Vlampijpstraat 79, 3534 AR Utrecht
Entree: € 11 per kind (vanaf 4 jaar) en volwassene

Kids Wonderland Molenschot
Kids Wonderland is een overdekt avonturenpark voor kinderen tot en met 12 jaar. Review van Gijsman: ‘Veel fantasie gebruikt, de Efteling onder de binnenspeeltuinen.’
Adres: Molenschotsebaan 21, 5124 NG Molenschot
Entree: € 8 per kind van 1 t/m 4 jaar, € 9 voor kinderen van 5 jaar en ouder, € 3 per begeleider


Met welke reisorganisatie heb jij je beste vakantie ooit gehad? Stem op jouw favoriet via ZooverAwards.nl en maak kans op een vakantie voor twee naar Oostenrijk! 


Gewoon het leukste blad van Nederland