Uitjes & Reizen

Lion King terug in het theater

Dit jaar bestaat het AFAS Circustheater Scheveningen 25 jaar als musicaltheater en bij dit jubileum hoort een bijzondere nieuwe productie. Albert Verlinde nodigde ons uit om bij de bekendmaking aanwezig te zijn. En de grote musical die vanaf eind dit jaar (première is op 20 oktober) te zien zal zijn, is: The Lion King!

Albert vertelt dat het een musical moet zijn waar iedereen naar toe wilt gaan; een koning van een musical. Nederland moet de kans krijgen om deze musical weer te zien, met de muziek van Elton John. Het is de kroonjuweel van Disney en het Circus Theater in Scheveningen is daarvoor de ideale plek. The Lion King is kunst en een show die je voor altijd bij zal blijven. In totaal heeft deze musical wereldwijd al 80 duizend bezoekers gehad en hij staat op nummer 3 van de meest langlopende musicals op Broadway. Het is niet wéér een versie van The Lion King, maar ze zijn dankbaar dat ze deze musical weer op de planken mogen brengen. Ook Irene Moors is aanwezig om enthousiast over de musical vertellen.

Wij waren ook erg benieuwd naar de cast. Wie gaan er in spelen? Helaas moeten we daar nog even op wachten...  Wel kon Albert vertellen dat er een speciale Lion King Academy komt om de kleine talenten op te leiden voor de kinderrollen in deze musical.

De kaartverkoop is vanaf vandaag al gestart, dus waar wacht je nog op? Reserveer hier je kaarten!


Gewoon het leukste blad van Nederland