Uitjes & Reizen

Bijzondere musical in Burgers' Zoo!

Burgers’ Zoo is aangenaam verrast door het enthousiasme waarmee de blacklight musical Deep Ocean Monsters door de gasten is ontvangen. Sinds de start van de voorstellingen op zaterdag 16 juli 2016 is in één week tijd het bezoekersaantal aan de musical de 10.000 personen gepasseerd. Deep Ocean Monsters wordt dagelijks minimaal vier tot maximaal zes keer opgevoerd, afhankelijk van de bezoekersdrukte aan het Arnhemse dierenpark. Tot en met zondag 28 augustus 2016 kunnen gasten elke dag van de voorstellingen genieten, die gratis bij de entreeprijs zijn inbegrepen.

Thematische, avontuurlijke evenementen
Koninklijke Burgers’ Zoo organiseert elke vakantieperiode een avontuurlijk en verrassend evenement dat aansluit bij de leefwerelden in het dierenpark. Van 16 juli tot en met 28 augustus 2016 staat de Ocean centraal met de Deep Ocean Monsters. Samen met Van Hoorne Entertainment heeft het Arnhemse dierenpark een musical ontwikkeld waarin het leven in de diepzee op kleurrijke en educatieve wijze centraal staat. De musical is geschikt voor jong en oud en biedt naast humor, zang en dans ook veel informatie over de soms monsterlijke diepzeebewoners. 

Driedimensionaal lichtspektakel
Speciaal voor Deep Ocean Monsters is het Auditorium van het Safari Meeting Centre in deze periode omgebouwd tot een blackbox. Bezoekers krijgen het gevoel alsof de diepzeemonsters over het podium zwemmen en worden in een wervelende show meegezogen naar de donkere wereld van de diepzee.

Bestel je tickets online!


Gewoon het leukste blad van Nederland