Uitjes & Reizen

Dagje uit in eigen land

Afgelopen dinsdag 31 januari mocht 100%NL Magazine met boswachter Henk meerijden door het mooie Nationale Park de Hoge Veluwe om de samenwerking tussen het Park en Wapiti te vieren.

Gedurende de rit in de landrover werd er diverse informatie verstrekt over wat het Nationale Park allemaal te bieden heeft. De rit bracht de genodigden langs allemaal mooie plekken, die je anders niet snel ziet. Een uniek uitstapje in eigen land! Ook Wapiti kreeg de gelegenheid om de genodigden te informeren en enthousiasmeren over hun prachtige merk die allen hun oorsprong vinden in de natuur, vandaar de samenwerking. Afsluitend aan de bijzondere tocht, kwamen de genodigden bij het parkrestaurant nog even samen om elkaar te spreken en de dag af te sluiten.

Nationale Park de Hoge Veluwe
Het Nationale Park de Hoge Veluwe is een park waarin je prachtige natuurgebieden kunt bezichtigen. Er groeien veel verschillende bomen, met als meest bekende de Berk, Eik en grove Den. En vergeet tijdens een bezoekje aan het park niet de 500 jaar oude eyecather even op de foto te zetten. Alvast een voorproefje? Kijk dan op www.hogeveluwe.nl

Wapiti
Wapiti is een merk met als herkenbaarheid het gewei van een edelhert dat ook nog eens staat als symbool voor kracht en natuur. Het Park Hoge Veluwe staat voor: Natuur, gezondheid, oerkracht en Nederlandse bodem. In de samenwerking van Wapiti en het park willen zij mensen laten zien hoe mooi de natuur in Nederland is. Neem ook eens een kijkje opĀ www.emonta.nl/wapiti


100%NL Magazine bedankt Wapiti en Nationale Park de Hoge Veluwe voor dit unieke uitstapje. We komen in de lente graag nog een keer terug!


Gewoon het leukste blad van Nederland