Uitjes & Reizen

Bespaar geld en boek je vakantie voor DEZE datum!

Kun jij de vakantie ook nú al niet afwachten? Wij ook niet! De vroegboekkortingen en aanbiedingen komen al af en toe voorbij, maar wanneer is nou het beste moment om die vakantie daadwerkelijk te boeken? 

Wanneer boeken?

Reiswebsite Tix.nl deed hier onderzoek naar en zij kwamen tot de conclusie dat jij je vliegtickets het beste voor 28 januari 2018 kunt boeken. Losse vliegtickets voor de aanstaande zomervakantie zijn dan nog goedkoper, waardoor jij voordeliger op reis kunt. Let erop dat je daarom moet kiezen voor de losse vluchten en niet voor de retourvluchten. Mensen verkijken zich vaak op last-minutes, want deze blijken uit het onderzoek van Tix.nl juíst niet voordeliger te zijn. Denk je dat je goed bezig bent...

Goedkopere periode

Ook blijkt dat de periode tussen oktober en december prijstechnisch het verstandigste is om te boeken. In die periode zijn de reizen over het algemeen het laagst.  

Voordelige bestemmingen

Tot slot onderzochten zij ook welke bestemmingen over het algemeen het voordeligste zijn qua vluchten. Dit zijn: Barcelona, Milaan, Marseille, Rome en Mallorca. Tickets naar Griekenland, Turkije, Zuid-Spanje en Portugal zijn wat duurder, dus vooral deze kun je het beste nog voor 28 januari boeken! 

Misschien toch maar alvast boeken dan! Een andere (hele fijne) bijkomstigheid is dat je, wanneer je je reis nu al boekt, er lekker lang naar uit kunt kijken :-)

Bron: Tix.nl


Gewoon het leukste blad van Nederland