Uitjes & Reizen

Sushiliefhebbers opgelet! Het grootste sushifestival komt naar Nederland!

Als we nog niet genoeg hadden van al dat eten in de decembermaand, komt nu ook het grootste sushifestival van Europa naar Nederland! Dit is natuurlijk geweldig nieuws voor alle sushiliefhebbers! Het festival zal plaatsvinden in het klokgebouw in Eindhoven.

Tijdens het sushifestival kan je genieten van sushi gerechten die je nog nooit hebt geproefd! Er zullen sushi donuts, sushi burrito’s, sushi taco’s, sushi burgers zijn en er is zelfs een sushi pizza! Bovendien kunnen de echte zangtalenten meedoen aan karaoke, is er een fantastische arcade en zullen echte Geisha’s en Samurai’s aanwezig zijn.

Hoewel het festival tijdens de kerstdagen plaatsvindt, is er geen kerstboom te bekennen. De Japanse cultuur zal een vooraanstaande rol spelen tijdens het festival. Er wordt overal Japanse muziek gedraaid en er zullen Japanse massages worden gegeven. Je vergeet heel eventjes de kerststress in een van de grote hangmatten en ‘chill-zen areas’. Sushifanaten kunnen alvast 23 en 24 december in hun agenda zetten, want dan vindt het Sushifestival plaats in Eindhoven. Wij kunnen niet wachten!


Gewoon het leukste blad van Nederland