Uitjes & Reizen

Foodfestivals & Healthy fest

Als je naar buiten kijkt, zie je dat het zonnetje schijnt. Iedereen is gezond bezig en wij maken het een beetje leuker en makkelijker voor jullie met het eerste Healthy festival waar sport, mind, food en friends samenkomen. En de leukste foodfestivals met lekkernijen uit het zuiden en nog veel meer. Wij hebben er een paar voor jou op een rij gezet:

Healthy Fest 

Bij Healthy Fest bepaal je van tevoren zelf hoe je weekend eruitziet. Je kunt bootcampen, chillen op een yoga mat en je kunt zelfs een kookworkshop krijgen van een topchef. En overdag daag je jezelf uit met een gave challenge of workout. ‘s Avonds heb je tijd voor je vrienden op bijvoorbeeld de foodmarket, de vrijdagmiddagborrel en avonden met live muziek.

Leer alles over mindset en laat je op een inspirerende manier jou persoonlijke batterij opladen op sociaal, lichamelijk en geestelijk vlak. Voor meer informatie kijk op: www.healthyfest.nl
Wil jij samen met je vrienden, familie of team een gezellig maar sportief weekendje uit. Boek dan nu:  http://www.healthyfest.nl/tickets/.

1. Feel Good Market Eindhoven
De Feel Good Market is een bruisend evenement vol duurzame, handgemaakte, originele en inspirerende producten, lekkere bio hapjes, drankjes en leuke workshops. Ook is er een mogelijkheid een lekkere massage, gezondheidsadvies te krijgen en livemuziek. Wil jij dit niet missen, klik dan snel hier.

2. Pure Markt Amsterdam
Pure Markt is een markt met meer dan 90 ondernemers op het gebied van lekker eten en drinken en bijzonder non-food. Klik hier als je erbij wilt zijn.

4. Schaft Festival

De voormalige fabriekshal in Utrecht vormt een paasweekend lang een indoor food-walhalla, vol vintage food trucks, bars, nostalgische kermisattracties, goede muziek en een lifestyle markt. SCHAFT is een eigentijds stadsevent waar ouderwets gezellig samen gelachen, gedanst en vooral geschaft wordt. Klik hier als je ook wilt schaften.

5. Sonsbeekmarkt

De Sonsbeekmarkt is een mix tussen een streekmarkt en een theatraal buitenfestival. Dit vrolijke maandelijkse feest met kleurrijke kramen en mobiele keukentjes is gericht op pure voeding uit de streek of wereldse en creatieve producten. Met daarnaast een bijpassende festivalprogrammering van straattheater, muziek, natuurbeleving en inspirerende workshops. Waar je lekker en gezond inkopen kunt doen, leuke cadeaus kunt kopen, je komt erom te socializen, maar je kunt er ook inspiratie op komen doen. Meer weten? klik dan hier.

3. Amsterdam Coffee Festival

Amsterdam Coffee Festival is het evenement waar de innoverende subcultuur van liefhebbers van koffie, thee, chocolade en food beleefd wordt. Dit is een onmisbare ervaring voor koffiekenners, ‘Urban foodies’, belangrijke spelers uit de industrie en natuurlijk ook vele andere belangstellenden. Geniet van de levendige atmosfeer, vol kunst, muziek en positieve energie. Proef fantastische koffie, eet lekker en gezond 'Street Food' en geniet! Weten waar je moet zijn? klik dan hier.


Gewoon het leukste blad van Nederland