Uitjes & Reizen

Deze uitjes met de kids mag je zeker niet missen deze meivakantie!

Heb je geen vakantie geboekt naar een warm land? Dan kun je natuurlijk de meivakantie heerlijk vieren in eigen land. In Zuid-Holland is bijvoorbeeld genoeg te doen! Vooral met dit prachtige weer gaan we een zonnige meivakantie tegemoet. We hebben drie leuke uitjes voor jullie op een rijtje gezet waar je met het hele gezin een fantastische dag beleeft!

Keukenhof

Keukenhof is al sinds 1950 een groot succes! Jaarlijks worden er miljoenen bollen geplant die Keukenhof in maart tot een kleurrijk paradijs omtoveren. Dit voorjaar staan er meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Je kunt met het hele gezin genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen. Vergeet vooral de Tulpomania tentoonstelling in het Juliana Paviljoen niet. Ook de kinderen zullen Keukenhof fantastisch vinden. Met de gratis speurtocht, een kinderboerderij, doolhof en speeltuin vermaken zij zich opperbest. Breng een bezoekje aan Keukenhof nu het nog kan!

Avonturenboerderij Molenwaard

Dit gloednieuwe themapark heeft 30 maart haar houten deuren gehopend in Groot-Ammers, Zuid-Holland. Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maak je kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Van koeien melken, tractor rijden en vogels kijken tot bootje varen, ponyrijden en in het wilgendoolhof verdwalen. Natuurlijk kun je ook de aanwezige boerderijdieren aaien, knuffelen of voeren. Van kakelende kippen tot wollige schapen, je kindje zal het fantastisch vinden! Ook zullen de karakters Fien & Teun vaak aanwezig zijn voor een dikke knuffel en een leuke foto. Kijk snel op de website van Avonturenboerderij Molenwaard voor alle activiteiten, de actuele informatie en de openingstijden.

Madurodam

Als Nederlander moet je gewoon een keer in Madurodam zijn geweest. Het wereldberoemde themapark in Den Haag laat de grote verhalen achter Hollandse (miniatuur)gebouwen tot leven komen. Samen ontdek je hoe Nederland is ontstaan, laat de kinderen spelen in de vele speeltuinen en geniet van vele attracties die het park te bieden heeft. Ga snel naar de website voor kaartjes voor een gezellig dagje Madurodam!


Gewoon het leukste blad van Nederland