Uitjes & Reizen

Beleef het Amsterdam Light Festival op unieke wijze!

Van donderdag 1 december tot en met zondag 22 januari 2017 vindt het Amsterdam Light Festival weer plaats: hét festival om vanaf het water te beleven! Rederij Blue Boat Company schakelt voor deze editie, met als thema ‘A view on Amsterdam’, als enige rederij standaard gidsen in.

Lichtkunstenaars vanuit de hele wereld zijn dit jaar uitgedaagd om hun kijk te geven op de Amsterdamse architectuur, toekomst en haar rol op het wereldtoneel. Zo is er een zwevende installatie van 10 meter breed die symbool staat voor de Nederlandse klederdracht en culturele rijkdom van Amsterdam. De Water Colors Cruise van Blue Boat Company neemt je mee langs de spectaculaire lichtkunstwerken die op, om, boven en in het water te zien zijn. 

De cruise heet de Water Colors Cruise. Bezoekers komen tijdens de cruise alles te weten over de kunstenaars en diens prachtige kunstwerken en kunnen direct vragen stellen. Kaartjes voor de Water Colors Cruise zijn voor €21,50 te koop via de website en aan de kassa van Blue Boat Company. Je kunt ook kiezen voor een dingerarrangement. Dit arrangement van Blue Boat Company en Hard Rock Cafe Amsterdam bedraagt €44,50 en is, net als de Water Colors Cruise, te koop via de website.


Gewoon het leukste blad van Nederland