Uitjes & Reizen

Vier Sinterklaas in Attractie- & Vakantiepark Slagharen!

Zaterdag 25 en zondag 26 november komt Sinterklaas naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen! Samen met de kinderen kan je genieten van de gezellige optocht van Sinterklaas en Pieten. Na de optocht kunnen de kinderen de Sint ontmoeten en hem een handje geven. Hebben de kindjes een mooie tekening gemaakt? Dan kunnen ze deze natuurlijk aan de Sint geven tijdens de Meet & Greet.

Dit is natuurlijk al een superleuke ervaring voor de kids, maar er zijn nog veel meer activiteiten die ze kunnen bijwonen! De echte durfals kunnen een pietendiploma binnenslepen! Neem je stempelkaart mee en ga aan de slag als echte Piet. Over daken lopen op het Pietenparcours en pepernoten strooien; het komt allemaal aan bod! Lever je stempelkaart vol stempels in bij de receptie en krijg je eigen Pietendiploma.

Ook kan je de Sinterklaasshow bezoeken: Sinterklaas en het Verdwenen Pakketje. De show vindt plaats in de Music Hall en naast Sint en Pieten zijn de Sheriff, Randy & Rosie ook van de partij! Ook zullen een paar boeven langskomen in de fantastische show. Super spannend dus!

Natuurlijk kan je ook nog genieten van meer dan 30 spannende attracties en kan je een bezoekje brengen aan de ijsshow Slagharen On Ice. Of kom lekker spetteren in waterpark Aqua Mexicana (op basis van beschikbaarheid). Sluit de dag af met de Miracle of Lights: een magische lichtjesparade met aansluitend een spectaculair avondspektakel. Kortom, in Slagharen vier je Sinterklaas op z’n best met de kinderen. Koop nu hier tickets met 30% vroegboekkorting vanaf €17,50.


Gewoon het leukste blad van Nederland