Uitjes & Reizen

Voordelig dagje Terschelling of Vlieland

Je hebt al genoten van een heerlijke vakantie, maar je wilt er toch nog even een dagje tussenuit? Charter je partner, vrienden of kinderen en kom lekker een dagje fietsen op Vlieland of Terschelling. Even kort er tussenuit, met alle voordelen van een complete vakantiedag. En kun je niet kiezen? Dan boek je toch beide bestemmingen!

Flaneren op Vliebiza

Zoek je rust en optimale ontspanning? Kies dan voor Vlieland: kilometers fietspad, mooie wandelroutes en een heerlijk strand. Vlieland heeft slechts één dorpje, waar je op gezellige terrasjes van je drankje nipt en vervolgens de unieke winkeltjes bezoekt.  Of relax in één van de wellnessfaciliteiten: een cadeautje voor jezelf! Proef een dagje “Vliebiza”!

 

Schylge op de fiets

Kies je voor een dagje fietsen op Terschelling, dan heb je maar liefst 80 km fietspad tot je beschikking, over heide, door bossen, duinen en de vijf dorpjes. Terschelling beschikt over een bruisend uitgaansleven en ook voor kinderen is er van alles te beleven. Ga bijvoorbeeld roggen aaien in het Zeeaquarium of maak een wandeling met een lieve ezel. Durfals bezoeken het klimbos of maken een buitenrit te paard. De dag vliegt voorbij!

Een compleet dagje weg

Het Fietsdagarrangement is inclusief bootretour (keuze uit diverse afvaarten), comfortabele huurfiets (of busdagkaart), horecakortingsbon en VVV-attentie. Boek via www.rederij-doeksen.nl en kom voor slechts € 29 p.p. genieten! Kinderen en 65+-ers profiteren van vaste lage tarieven.


Gewoon het leukste blad van Nederland