Uitjes & Reizen

Voorjaarsvakantie uitjes!

Wij zetten voor jou een paar leuke uitjes op een rij!

Stoom afblazen
Na een lange werkweek ben je echt wel toe aan een dagje ontspanning en dan ben je bij Wellness Select aan het juiste adres! Door heel Nederland vind je diverse sauna's en baden waar je heerlijk in kunt ontspannen. Ga eens met je dochter of moeder op pad en geniet naast de baden van een beauty behandeling of massage. Kijk voor een wellnesscentre bij jou in de buurt op www.selectwellness.nl

Winterse taferelen in Burgers' Zoo!
Kom naar Burgers' Light, een volledig vernieuwd lichtspektakel. Langs de route in Burgers' Zoo worden metershoge lichtfiguren afgewisseld door fantasierijke diergroepen, waarbij de route niet alleen door de overdekte Bush en Ocean voert, maar ook in de frisse buitenlucht door het Park. In het oog springen bijvoorbeeld een reusachtige kameleon, of de twee stokstaartjes. Voor wie honger krijgt van de avondwandeling blijven het Bush en Park Restaurant geopend tot sluitingstijd, inclusief de geheel overdekte speeltuin Kids Jungle. Leuk voor jong en oud! Koop snel je kaarten met korting, via de website.

Boswandeling
Maak met behulp van wat alluminium folie een leuke speurtocht in het plaatselijke park of in het bos. Of trek je wandel schoenen aan en geniet eens van de mooie natuur in eigen land!

Filmpje pakken
Films kijken in je favoriete bioscoop met een bak popcorn of een zak m&m's op schoot. Kies voor die leuke 3D film en maak er samen met jouw kleintje, neefje of nichtje een geweldige middag van. Bekijk hier het gehele filmaanbod.

Piste plezier!
Je hoeft geen rekening te houden met het aantal centimeters sneeuw en skispullen sjouwen is al helemaal niet nodig! Stap in de auto en rij naar Snowworld Landgraaf of Zoetermeer. Gegarandeerd een paar uur ski plezier. Sluit de dag lekker af met een kop warme chocolademelk met slagroom! Jammie!

 


Gewoon het leukste blad van Nederland