Uitjes & Reizen

Zet in je agenda: Spaanse tapas-avond in Art Hotel Spaander!

Heb je nog niks op de planning staan vrijdag 30 maart? Dan heb je geluk, want Art Hotel Spaander organiseert dan een fantastische Spaanse tapas-avond! Geniet van een avond vol Spaanse gezelligheid, heerlijke tapas, en natuurlijk een fruitige sangria van het huis! Kom in de Spaanse sfeer met je vrienden of familie voor maar € 34,50 per persoon. De drankjes zijn exclusief.

Er zal een avondvullend programma zijn met prachtige livemuziek en entertainment. Je zult je geen moment vervelen! Door de avond heen krijg je verschillende tapas gerechten en kun je genieten van een heerlijke Spaanse sangria. Je kunt een tafel reserveren via: [email protected] of telefonisch via 0299 36 35 95. Vanaf 18.00 begint de gezelligheid en staat de crew van Spaander je vol enthousiasme op te wachten.

Klinkt dit als (Spaanse) muziek in je oren en zou je het liefst het hele weekend in Art Hotel Spaander willen verblijven? Dat kan natuurlijk ook! Maak er een gezellig uitje van tijdens het lange paasweekend. Boek hier je kamer in Art Hotel Spaander en vier Pasen in Volendam!


Gewoon het leukste blad van Nederland