Uitjes & Reizen

AANBIEDING: Vier de zomer in Zweden!

'Twee maal drie is vier, wiedewiedewiet en twee is negen. Richt de wereld in, wiedewiede naar mijn eigen zin...' Grote kans dat je deze zin afmaakt met 'Hai Pippi Langkous', de kleine filmheldin uit Zweden. Maar naast Pippi en IKEA is Zweden ook het land van uitgestrekte bossen, natuurparken en duizenden meren. Start de auto en maak je klaar voor een avontuurlijke reis.

Speciale 100%NL aanbieding

Geniet van een avontuurlijke vakantie in een houten chalet op vakantiepark Idre Fjäll. Zomers doe je mee aan een afwisselend activiteitenprogramma, maak je prachtige wandeelingen in de omgeving of plons je in het buitenzwembad. Mocht de zon zich even niet laten zien, dan heeft het park nog een indoor activiteitencentrum achter de hand. Mét binnenzwembad en bowlingbaan. En hadden we al gezegd dat er ook chalets zijn met een open haard en sauna?

Geniet nu 8 dagen in een appartement of chalet vanaf slechts € 278 per chalet. Het verblijf is op basis van logies en inclusief water, gas, elekticiteit en 1 uur bowlen in het activiteitencentrum van Idre Fjäll (t.w.v. € 25).

Ga naar www.tui.nl/100pm voor deze speciale aanbieding.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met TUI. De prijs is een vanafprijs per accomodatie en is beperkt beschikbaar. Aanbieding geldig op boeking vóór 30 juni 2018 en voor de reisperiode t/m oktober 2018. Op deze reis zijn SGR- en ANVR-voorwaarden van toepassing. 


Gewoon het leukste blad van Nederland