100%NL Magazine Romantisch vakantiehuis

Tóch even weg: breng Valentijnsdag door in een romantisch vakantiehuisje!

Elk jaar maak je als verliefd koppel een hoop leuke plannen voor de meest romantische dag van het jaar: Valentijnsdag! Dit jaar ziet Valentijnsdag er anders uit dan de jaren ervoor. Toch hoeft dat niet te betekenen dat je er niet op uit kunt met je geliefde. Boek vandaag nog een weekendje weg in een van de meest romantische vakantiehuisjes van Nederland!

Vooral nu kunnen we allemaal wel wat quality time met elkaar gebruiken. Laat dit jaar Valentijnsdag nu net in het weekend vallen. Een goed excuus om van Valentijnsdag een romantisch weekend te maken. Er zijn genoeg vakantiehuisjes beschikbaar voor verliefde stellen.

De natuur in

Luxe, wellness en natuur staan centraal in een vakantiehuis in Beekbergen. Maak overdag een winterse wandeling door Nationaal Park De Hoge Veluwe waar je wilde dieren kunt spotten. Warm jezelf vervolgens op in de sauna of jaccuzi en laat s’avonds een heerlijk romantisch diner bezorgen.

Romantische strandwandeling

De vakantiehuizen op Parc du Soleil zijn vlakbij het lange uitgerekte strand van Noordwijk te vinden. Neem je muts, sjaal en warme jas maar mee en haal een frisse neus op het strand. Als je eind van de dag gaat, kun je ook nog een mooie zonsondergang meepikken. Eindig de dag met een serie of romantische film.

Meest romantische plek in Nederland

Valkenburg wordt elk jaar druk bezocht en dan met name door verliefde stelletjes. Ook in de winter is het een populair toevluchtsoord. Op Résidence Valkenburg vind je vakantiehuisjes die van alle luxe zijn voorzien. Maak een wandeling door het romantische Valkenburg of nabijgelegen Maastricht.

Wil je liever romantisch genieten op een andere bestemming? TopParken heeft namelijk nog veel meer leuke vakantiehuisjes verspreid door heel Nederland! Neem gerust een kijkje op de website of vind hier andere romantische huisjes.

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met TopParken.