100%NL Magazine verhuizen

Met déze tips wordt verhuizen een eitje!

Door de uitbraak van het coronavirus verhuisden het afgelopen jaar nog nooit zoveel mensen naar het platteland als voorheen. Door het vele thuiswerken wordt woon-werkafstand steeds minder belangrijk. En zoals het er nu uitziet, wordt thuiswerken het nieuwe normaal. Een verhuizing is een pittige klus, maar met de juiste tips en tricks wordt verhuizen een eitje!

Verhuizen wordt een eitje!

Je hele hebben en houwen inpakken, uitzoeken, weggooien en weer inladen. Een verhuizing kan een stressvolle gebeurtenis zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat je verhuizing op rolletjes loopt, zonder al te veel stress te ervaren? Wij zetten deze onmisbare tips voor je op een rijtje!

Zorg voor een goede verhuisdoos

Misschien wel het allerbelangrijkste item tijdens een verhuizing: de verhuisdoos. Met verhuisdozen die je met gemak in elkaar kunt vouwen, makkelijk zijn te tillen en goed opstapelbaar zijn kom je al een heel eind. Een goed begin is immers het halve werk!

Maar voor welke verhuisdoos kies je dan? Uit de Topa verhuisdozentest zijn de verhuisdozen van ALLSAFE Mini Opslag verkozen tot De Beste Verhuisdoos 2020. Verschillende tests hebben uitgewezen dat de dozen niet alleen heel stevig zijn door de dubbele dikke bodem, maar ook makkelijk te vouwen, goed tilbaar en tot wel vijf hoog te stapelen! De verhuisdozen zijn in diverse maten verkrijgbaar.  Ga naar de website van ALLSAFE om de verhuisdozen te scoren!

Schakel hulp in

Vele handen maken licht werk. Schroom dan ook niet om hulp in te schakelen. Dit kan door middel van professionele verhuizers of door je vrienden en familie op te trommelen. Zet een lekker muziekje aan, zorg voor hapjes en drankjes en je zult zien dat je huis binnen no time leeg is!

To-do list

Bij een verhuizing komt ontzettend veel kijken, het is daarom niet gek dat je af en toe het overzicht verliest. Maak daarom van te voren een goed uitgedachte to-do list. Zo ben je er zeker van dat je niets over het hoofd ziet!

De belangrijkste doos

Wat ook heel handig is, is om één doos te vullen met de belangrijkste items die je gelijk nodig hebt na de verhuizing. Denk bijvoorbeeld aan wat ondergoed, een schoon setje kleding en je pyjama, je tandenborstel en tandpasta of de oplader van je telefoon. Zo hoef je in je nieuwe woning niet gelijk alle verhuisdozen af te struinen om op zoek te gaan naar die items, maar kun je eerst even bij komen. De andere zorgen zijn weer voor morgen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met ALLSAFE