100%NL Magazine warme trui

De zomer is nog niet in zicht: de leukste warme truien voor dit moment!

Het is warme truien weer! En dat kan nog wel even duren. De kou lijkt namelijk nog wel een tijdje aan te houden. Maart roert namelijk zijn staart en april doet wat ‘ie wil. Altijd een goed idee om nog een warme trui achter de hand te hebben. Wij zetten de leukste exemplaren op een rijtje.

Voor meiden

Déze te leuke roze trui van Like Flo komt in de kleuren crème en roze. De trui kun je combineren met verschillende onderstukken en is voorzien van prachtige patches van onder andere een panter. Meiden tussen de leeftijd van 4 tot 14 jaar vinden dit geweldig!

Voor jongens

Voor jongens is een sweater of trui geen overbodige luxe. Die willen namelijk nog weleens uren lang buiten spelen. Deze zwarte sweater van Street Called Madison heeft een kol met een rits en is ideaal voor bij koud en iets minder koud weer. Heb je het warm doe je de rits omlaag en als je het koud hebt doe je de rits weer omhoog.

Voor dames

Bij jeans Centre heb je ruime keus uit meerdere leuke truien en sweaters. Deze gele trui van Garcia is toch wel een echte eyecatcher waar je helemaal blij van wordt. Regent het buiten? Trek dan deze trui aan. Wedden dat je blij de deur uit gaat!

Voor heren

Deze basic hoody van Cars Jeans is verkrijgbaar in maar liefst 10 verschillende kleuren. Als man kun je geen hoodies genoeg in de kast hebben hangen! Ga voor een basic kleur of juist voor een kleur die lekker opvalt. Ook is hij nog eens heel betaalbaar!