4 redenen waarom jij je welverdiende weekendje weg vandaag nog moet boeken!

4 redenen waarom jij je welverdiende weekendje weg vandaag nog moet boeken!

Het is helemaal niet raar om te dromen van een uitje, weekendje weg of zonnige zomerdagen op een andere bestemming dan je achtertuin. We zijn er aan toe! Er lijkt licht aan het einde van de tunnel te komen. De versoepelingen zijn weliswaar een week opgeschoven, maar het kabinet ziet het positief in. En dan doen wij dat ook! Door onszelf te trakteren op een weekendje weg in eigen land.

Omdat we gewoon toe zijn aan vakantie

Misschien wel een van de meest vooraanstaande redenen om een vakantie te boeken: we zijn er aan toe! Na een lange winter van lockdowns, thuiswerken (met kinderen) en kou, willen we niets liever dan even alles vergeten op een mooie bestemming. Of dat nu in het buitenland is of gewoon in eigen land maakt niet uit. Maar om er zeker van te zijn dat je weekendje écht doorgaat, kun je beginnen met het ontdekken van ons eigen prachtige landje. Nederland heeft zoveel te bieden!

Vol = Vol

Als het straks weer kan, gaat iedereen tegelijk een vakantie boeken en is de kans groot dat veel hotels en campings vol zitten. Wil je ook dit jaar jouw favoriete hotel of camping bezoeken of ben je bang dat een bezoekje aan een stad door je neus wordt geboord doordat niks meer beschikbaar is? Zorg er dan voor dat je eerder een weekendje weg of vakantie boekt dan de rest van Nederland.

Quality time met je partner

Het feit dat de scholen en kinderdagverblijven voor een lange tijd hebben dichtgezeten, deed misschien niet veel goed aan je relatie met je partner. Thuiswerken en tegelijkertijd op de kinderen letten of ze zelfs lesgeven kan namelijk voor veel spanningen zorgen in huis. Misschien ben jij wel toe aan tijd alleen met je partner. Een weekendje weg met z’n tweetjes zal je dan goed doen!

Álleen dit jaar kun je de droomzomer boeken

Zin om te relaxen, maar tegelijkertijd ook een paar coronakilo’s kwijt te raken? Kies dan voor een sportieve, gezellige vakantie vol oranjegevoel in eigen land! TUI organiseert in samenwerking met Droomparken en Helden Magazine een zomer om van te dromen. Van 11 juni t/m 6 september kun je samen met familie of vrienden een weekend of een midweek vertoeven in de prachtige Veluwse omgeving. De sportzomer zal centraal staan en alle grote wedstrijden zullen te zien zijn op grote schermen die verspreid zijn door het hele park. Terwijl de sportliefhebber zich tegoed doet aan een hapje en een drankje op het terras genietend van de wedstrijden, kan de rest van de familie of vrienden meedoen met alle andere leuke activiteiten. Denk aan een wijntour, sportlessen, fietsen op De Veluwe, massages, filmavonden of live entertainment. Ook aan de kinderen is gedacht. Het animatieteam organiseert verschillende toernooien en ook is er een gigantisch zwembad en strand op het park te vinden. En dat allemaal in eigen land!  Boek nu jouw Tiny House, Chalet, of bungalow met het hele gezin, familie of vrienden en ga een droomzomer vol oranjegevoel en gezelligheid tegemoet.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met TUI.