100%NL Magazine Gamepoint

Zin in een spelletje? Winter Wonder Week bij GamePoint!

Gamen was een tijdlang alleen weggelegd voor jonge gasten die elkaar vanaf hun zolderkamers nachtenlang bestookten met bommen en granaten. Maar die tijd is al lang voorbij. Tegenwoordig speelt iedereen games op de telefoon of computer. Van jonge kinderen tot de oudste senioren. Spellen als GamePoint Bingo & RoyalDice worden maandelijks door honderdduizenden mensen gespeeld!

Games & Gezelligheid

GamePoint is al ruim 21 jaar een van de grootste game ontwikkelaars van Nederland. Veel van de spellen ken je gewoon. Het zijn de spelletjes die je vroeger aan de eettafel speelde met vrienden en familie, of het kaartspel dat je speelde in je stamkroeg. Denk aan spelletjes als Klaverjasen, Hartenjagen en Yahtzee. Naast dat het spel zelf leuk is, gaat het vooral om het sociale aspect. Winnen is mooi meegenomen, maar het gaat vooral om die ouderwetse gezelligheid. En dat blijkt, want spelers van het eerste uur ‘schuiven’ nog steeds graag en regelmatig aan. Zoals Ina: ‘Mijn spel is Yahtzee. Toen tien jaar geleden mijn man overleed, verloor ik ook mijn dobbelmaatje. Op afstand ben ik met mijn kleindochter op GamePoint RoyalDice gaan spelen en met een heleboel dobbelfans in aanraking gekomen. Twee keer per jaar spreken we met een klein groepje af om in het echt te spelen. Verder ontmoeten we elkaar online, dobbelen we en hebben we fijne gesprekken met elkaar.’

Fun Facts

  • GamePoint heeft meer dan 500.000 spelers per maand, van wie zo’n 125.000 Nederlanders
  • Spelers spelen gemiddeld 180 minuten per dag
  • Er worden 25 miljoen minuten per dag gespeeld. Dat zijn 17.361 dagen. Je kan in die tijd 50 keer rond de wereld lopen.
  • GamePoint spellen kun je spelen op www.gamepoint.com, Facebook, en mobiele apparaten.
  • 30% van de spelers zijn actieve chatters.
  • Er zijn meerdere baby’s geboren uit relaties die op GamePoint zijn ontstaan.

Eigentijds, maar ook ouderwets gezellig!

Doordat je naast het spelen van een spelletje ook met elkaar kunt chatten, wordt het persoonlijk. Mensen komen met elkaar in contact. Een felicitatie omdat je hebt gewonnen, kan leiden tot een gesprek. Mensen voegen elkaar toe aan hun online vriendenlijsten om vaker samen te spelen en er ontstaan vriendschappen. Er zijn zelfs al GamePoint bruiloften geweest!

GamePoint’s Winter Wonder Week

De leukste tijd van het jaar komt er weer aan en dat gaat GamePoint vieren in de week van 9 tot 15 december. Een week boordevol online evenementen, live shows, speciale spelavonden, nieuwe acties en mooie kortingen die je als spelletjesfanaat niet mag missen. Speel je mee? Ga dan naar www. gamepoint.com!

Dit artikel is geschreven i samenwerking met GamePoint.