100%NL Magazine Goliath
Delen

Dit spannende actiespel voor kinderen is dé hit van dit moment!

Ben jij nog op zoek naar cadeau inspiratie? Maak dan kennis met dit nieuwe, spannende actiespel Ice Cream Meltdown!

Een spannend actiespel voor kinderen

Als het kouder begint te worden en de sneeuw ligt op het dak, begint voor de Kerstman de jaarlijkse speurtocht naar het perfecte cadeau. Hoe gaat het de Kerstman lukken om ook dit jaar het perfecte cadeau te scoren?

Gelukkig is daar Goliath met een splinternieuw, spannend actiespel voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar oud: Ice Cream Meltdown!

100%NL Magazine Ice Cream Meltdown

Ice Cream Meltdown

Ice Cream Meltdown is zonder twijfel hét spel dat kinderharten sneller doet kloppen. Strijd en slijm: een gouden combinatie. In dit spannende spel draaien kinderen om de beurt aan de spinner om hun favoriete ijstoppings op het kleurrijke ijsslijm te plaatsen. Wie het lukt om alle toppings te plaatsen, mag voor de grote finale gaan: de kers zorgvuldig bovenop leggen zonder dat deze wegzinkt! Maar pas op voor de stoute vlieg die je plannen kan dwarsbomen.

Het is een race tegen de tijd en tegen elkaar, vol hilarische momenten en slijmerige verrassingen. Dit spel belooft niet alleen een feestje voor de zintuigen, maar ook een uitdaging voor de behendigheid en het lachvermogen. Perfect voor Sinterklaas, want wat is er nou leuker dan samen lachen en spelen?

Voor meer informatie over Ice Cream Meltdown klik je hier!

100%NL Magazine Ice Cream Meltdown

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Goliath

Delen