100%NL Magazine Lebara
Delen

TIPS: Op déze manier bespaar je data (en geld) tijdens je zomervakantie

Bijna zomervakantie! Even geen deadlines, vergaderingen of vroege wekkers. En als jouw welverdiende euro's ergens moeten rollen, is het op vakantie. Op de rest kan je beter besparen. Logisch.

Zet roaming aan

Op vakantie wil je lekker vaak selfies sturen, het beste restaurant vinden of soms even met het thuisfront bellen. Hartstikke logisch natuurlijk. Let er dan wel op dat je dataroaming hebt aangezet in je telefoon-instellingen. Zo kan je ook in het buitenland gebruikmaken van je telefoon.

Bellen uit je bundel

Ben je op reis in de Europese Unie (inclusief Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk)? Dan bel je vanuit je bundel naar andere buitenlandse nummers binnen de Europese Unie. Bijvoorbeeld vanaf de Franse snelweg naar je hotel in Spanje. Mobiel internetten doe je net als in Nederland ook gewoon uit je bundel.

Let op je verbruik

Verder van huis? Dan betaal je extra kosten om te bellen en internetten. Die lopen vaak snel op. Gebruik dus zoveel mogelijk de wifi, en download alvast plattegronden, afspeellijsten en je favoriete films en series. Scheelt een hoop data. Nog een tip: koop een lokale Prepaid simkaart om zonder zorgen zo voordelig mogelijk te bellen, sms’en en internetten.

Zet ‘m maar uit

De allerbeste tip voor je telefoon op vakantie? Even uitzetten. Je kan best eens je mail checken, een foto sturen of instagrammen op het strand, maar niets is fijner dan echt even helemaal weg te zijn. Niet eerst de recensies checken van het restaurant of de kortste route vinden naar je hotel, maar de stad verkennen en neerploffen waar het gezellig is.

Over Lebara

Grote kans dat er een belletje gaat rinkelen bij de naam Lebara. Want we maken ruim 900.000 klanten blij met supervoordelige Sim Only en Prepaid. Op het beste netwerk van Nederland (KPN). We staan al twintig jaar voor voordeel en vrijheid voor iedereen. Voor heel veel of juist weinig tegoed en data. Voor voordelig bellen naar de andere kant van de wereld of juist alleen binnen Nederland. Voor de flexibiliteit van Prepaid of het gemak van Sim Only. Want je bent gelukkiger als je vrij bent om je eigen keuzes te maken, toch? 😉

Bron en Beeld: In samenwerking met Lebara

Delen