100%NL Magazine Sterrenbeeld

Dit is de carrière die past bij je sterrenbeeld!

Altijd al een gevoel gehad dat je baan niet bij je past? Misschien komt het doordat het totaal niet in lijn is met je sterrenbeeld! Daarom hebben wij voor je uitgezocht of je voor de juiste carrière hebt gekozen of niet als we kijken naar je sterrenbeeld.

Ram (21 maart – 19 april)

Rammen zijn echte durfals en gaan een uitdaging zeker niet uit de weg. Ze zijn spontaan, grappig en enthousiast en houden ook heel erg van winnen. Ook zijn ze heel heldhaftig en niet op hun mondje gevallen.
Carrière match: brandweerman/vrouw, ondernemer, reddingswerker, politicus, soldaat of werkzaam bij de televisie.

Stier (20 april – 20 mei)

Stieren zijn heel betrouwbare en eerlijke mensen. Ze vinden het ook helemaal niet erg om hard te werken, want ze houden van mooie dingen. Stieren zijn ook heel goed met cijfers.
Carrière match: ontwerper, presentator, boekhouder, docent, advocaat.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Als Tweeling heb jij enorm veel energie die je kwijt kan in je werk. Daarom vind jij het ook helemaal niet erg om hard te werken. Werken met andere mensen is ook heel geschikt voor Tweelingen. Een saaie baan is zeker niet voor jou weggelegd!
Carrière match: reddingswerker, verpleegkundige, docent, muzikant.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften zijn heel zorgzaam en kunnen heel goed overweg met kinderen. Ze zijn ook heel goed in het geven van goede adviezen en gaan hun verantwoordelijkheden niet uit de weg.
Carrière match: tuinman/vrouw, docent, jeugdzorg, kinderverzorging, directie.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen zijn geboren leiders, moeder en ook heel onafhankelijk. Ze zijn nergens bang voor en staan graag in de spotlight. Bovendien komen ze overal mee weg en zijn ze heel spontaan.
Carrière match: modeontwerper, artiest, salesmedewerker, politicus, entertainment.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Een maagd is heel perfectionistisch, makkelijk in de omgang en ze hebben een enorme talenknobbel. Maagden zijn hele nette mensen die goed met mensen kunnen omgaan en meestal goed zijn gehumeurd.
Carrière match: schrijver, vertaler, detective, rechercheur, technicus.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Charmant en vermakelijk is een weegschaal zeker. Ze nemen graag de verantwoordelijkheid en zijn heel geschikt voor leidinggevende functies. Problemen op de werkvloer worden vaak door jou opgelost.
Carrière match: diplomaat, danser, reisgids, horeca, zanger(es).

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen zijn heel nieuwsgierig en hyper gefocust. Je bent graag onafhankelijk, maar je kunt soms heel intimiderend overkomen. Ook wil je graag dingen begrijpen en uitzoeken.
Carrière match: wetenschapper, natuurkundige, chirurg, docent.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters kunnen heel goed knopen doorhakken en presteren goed als leidinggevenden. Het zijn hele oprechte, en sociale mensen en houden niet van routine.
Carrière match: dierenzorg, coach, minister, reis gerelateerde banen.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Heel competitief en gedreven. Daar staat Steenbokken om bekend. Alles draait om het bereiken van je doelen en het hebben van een strak schema. Ze houden ook van uitdagingen en het bereiken van de top.
Carrière match: IT, bankier, wetenschapper, manager.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen zijn heel avontuurlijk, origineel en nieuwsgierig. Ze verzetten zich graag tegen de zakelijke wereld en kiest het liefst voor een ongewone baan. Jij bekijkt dingen graag door een ander bril.
Carrière match: Biologische boer, piloot, uitvinder, fotograaf.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen is een heel creatief sterrenbeeld. Vissen voelen ook heel goed aan wat andere mensen nodig hebben. Ook hebben vissen vaak een oude ziel.
Carrière match: kunstenaar, psycholoog, dierenarts, fysiotherapeut.