LEZEN: De Kerstman krijgt concurrentie van de Paashaas

LEZEN: De Kerstman krijgt concurrentie van de Paashaas

De kerstpakketten zijn al jaren bekend onder alle werkgevers en werknemers, maar de paaspakketten lijken er ook aan te komen. 'We zagen vorig jaar al een opmars, maar dit jaar zijn al onze klanten overstag'.

Concurrentie voor kerstman

Iets wat algemeen bekend is en waar werknemers jaarlijks op rekenen, is een kerstpakket van hun werkgever. Dit verschilt van dozen met doucheproducten en cadeaubonnen tot pakketten met de duurste flessen wijn en lekker eten. Toch lijkt de Kerstman nu concurrentie te krijgen van de paashaas, want veel werkgevers lijken hun personeel met Pasen ook een cadeau te willen geven. Gewoon, als blijk van waardering.

Paaspakketten

De paaspakketten vliegen de deur uit bij het kerstpakketbedrijf ‘CadeauKompas‘ van Jan Guyt en Heyme de Wit. Werkgevers bestellen massaal pakketten voor hun personeel. ‘We zagen vorig jaar al een opmars, maar dit jaar zijn steeds meer van onze klanten overstag gegaan. Enerzijds heeft het natuurlijk te maken met de krapte op de arbeidsmarkt, maar anderzijds is het ook ‘zien kopen, doet kopen’. Met andere woorden, als je partner een Paasattentie krijgt van de werkgever en jij niet, dan wordt daar natuurlijk over gepraat. Wel zien we hier dat het om veel kleinere budgetten gaat als bij het kerstpakket. Chocolade wordt het meeste gekozen. Denk dan aan Paaseitjes, of een Paashaas. Ook Paasbroden doen het dit jaar goed’. Veel mensen kunnen dus een heerlijke traktatie tegemoet zien van hun werkgever dit jaar.

Wil jij je personeel een leuke paasattentie geven dit jaar? Bekijk hier de mogelijkheden