Doe mee met Krijtje Koning en win te gekke prijzen!

Doe mee met Krijtje Koning en win te gekke prijzen!

Wat is er fijner dan kinderen buiten creatief bezig te zien zijn? Krijtje Koning nodigt álle basisschoolleerlingen uit om naar buiten te gaan en er een kleurrijk festijn van te maken.

Krijtje Koning

Koningsdag draait natuurlijk om de verjaardag van de Koning, maar door het hele land zijn er op 27 april activiteiten, feestjes en markten te vinden. Dit varieert van feestjes in de stad voor ouderen, tot spekhappen en krijten voor jongeren. Met dat laatste hoopt Wibra ook dit jaar weer veel kinderen bezig te zien. Zij nodigen namens Krijtje Koning alle basisschoolleerlingen van Nederland uit om naar buiten te gaan met krijt in de hand. Kinderen kunnen hier creatief mee aan de slag en kunnen samen de mooiste, meest kleurrijke stoeptekeningen maken. Na het daverende succes van vorig jaar, stelt Wibra ook dit jaar 23.000 gratis pakjes stoepkrijt ter beschikking. Hiermee kunnen kinderen op Koningsdag een vrolijke stoeptekening maken. Of dit een portret van de Koning, een dinosaurus of mooie bloem is, maakt natuurlijk niet uit.

Gratis krijt voor kinderen

Heb of ken jij kinderen tot en met 13 jaar? Geef die dan snel op, want die kunnen individueel meedoen aan Krijtje Koning. Vanaf 20 maart zijn de gratis krijtjes te halen bij één van de ruim 200 Wibra winkels. Dit kun je doen met een tegoedbon die te vinden is in de media en op de actiesite wibra.nl/krijtjekoning. Vanaf dat moment kunnen alle kinderen hun creaties showen op de stoep. Van al die vrolijke, kleurrijke tekeningen van kinderen wordt toch iedereen vrolijk?

Scholen

Ben jij juf of meester op een school? Geef dan je klas op, want basisschoolgroepen 1 t/m 8 kunnen ook meedoen met deze te gekke actie. Alle scholen kunnen vanaf 20 maart een gratis scholenpakket aanvragen en daarin zullen 300 stoepkrijtjes zitten. Vanaf 5 april kunnen leraren dit pakket ophalen in een Wibra-vestiging. Zo kunnen kinderen tijdens de Koningspelen en op Koningsdag de stoeptegels op het schoolplein van grijs naar alle kleuren van de regenboog veranderen. Wij worden al vrolijk van het idee!

Prijzen

Door mee te doen met Krijtje Koning zijn de kinderen niet alleen lekker creatief bezig, maar maken ze ook nog eens kans op te gekke prijzen! Van een dagtripje naar Preston Palace Family Resort voor het hele gezin en een jaarabonnement op de Donald Duck tot een compleet verzorgd schoolfeest inclusief DJ of een ‘bioscoop-met-popcorn-middag’ op school. Een deskundige jury die samengesteld is door Wibra zal alle stoepkrijtinzendingen bekijken en daaruit een winnaar kiezen. In de jury zitten onder andere 3D kunstenaar Rianne te Kaat, influencer Diny van @budgetkidstips en Wibra mascotte Wieb. Op woensdag 10 mei worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

 

 

Bron en Beeld: Wibra