Een stofvrij huis? Dan moet je dít product in huis halen!

Een stofvrij huis? Dan moet je dít product in huis halen!

Word jij ook zo gelukkig van een stofvrij huis en zou je dit het liefste zo lang mogelijk vast willen houden? Dan moet je dit product in huis halen! Gegarandeerd succes!

Stofvrij huis

Wat is het toch genieten als onze woning net is schoongemaakt en alles stofvrij is. Tevreden zitten we daarna op de bank om de schone geur in te ademen en vol trots kijken we naar de stofzuiger-strepen in het tapijt. Helaas zijn deze gouden momenten van korte duur. Want voor je het weet liggen er weer kruimels op de grond, staat de keuken weer vol vaat en dwarrelt er overal stof.

Dit moet toch anders kunnen?  Horen we jullie denken. Wij hebben het verlossende antwoord voor je: JA! Met de Henry Quick is stof verleden tijd!

Henry Quick

Maak kennis met de Henry Quick: de draadloze stofzuiger die jouw allerbeste vriend wordt. In tegenstelling tot andere steelstofzuigers is Henry Quick niet zakloos, maar maakt hij gebruik van filter pods. Door deze filter pods is de steelstofzuiger gemakkelijk te legen. De Henry Quick heeft een afneembare 25,2V lithium-ionbatterij die eenvoudig is te verwisselen en tot wel 60 minuten aan één stuk door mee gaat.

Door de krachtige zuigkracht is stof officieel verleden tijd! Wist je dat een aantal lezers van 100%NL Magazine de Henry Quick hebben getest? Het oordeel was unaniem: iedereen heeft een Henry Quick nodig in zijn leven. Je leest het artikel hier!

Gemak dient de mens

Natuurlijk, stofzuigen moet ook leuk blijven! En geloof ons, met Henry Quick wordt het een feestje! De Henry Quick komt met allerlei verschillende opzetstukken waardoor hij zich kan transformeren. Zo wordt het binnen een handomdraai een kruimeldief en kan hij ook bij de moeilijk bereikbare plekken.

Wil je meer informatie over de Henry Quick? Neem een kijkje op myhenry.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Numatic