100%NL Magazine Topbloemen

Dít effect heeft een bos bloemen op je humeur!

Dat we blij worden van een prachtige bos bloemen is algemeen bekend, maar wist je dat een bos bloemen veel meer effect maakt dan je denkt?

Het effect van een bos bloemen

Hoe fijn is het om verrast te worden met een mooi bos bloemen? Geweldig toch! Of het fijne gevoel als je een bosje weggeeft. Feit is dat we altijd heel erg blij worden van bloemen. Maar er is meer!

Het zal geen verrassing zijn dat de kleuren van je bos bloemen ook een effect op je humeur hebben. Ontvang je een boeket met donkere en warme kleuren? Grote kans dat jij je dan het liefste terugtrekt in je knusse woning met een plaidje en een kop thee. Genieten! Koudere en fellere kleuren zorgen juist voor optimisme. Gaan met die banaan!

Niet alleen de kleuren, maar ook de geuren van je boeket laat een spoor achter. Want wat blijkt? De geuren die afkomstig zijn van bloemen (en van planten) zorgen voor een geluksgevoel in je hoofd. Bloemen maken dus écht gelukkig!

Moederdag

Zondag 8 mei 2022 is het alweer zover: Moederdag. En wat gun jij je moeder nou het allermeeste? Natuurlijk: geluk! Stuur je (schoon)moeder daarom een prachtig boeket van Topbloemen.nl. Topbloemen.nl is hét adres om mensen blij te maken met bloemen. Ben je zelf niet in de gelegenheid om langs te gaan? Op Topbloemen.nl bestel je heel gemakkelijk jouw favoriete boeket met persoonlijk kaartje. De lokale bloemist bezorgt het boeket op de door jouw gekozen dag, op elk gewenst adres in Nederland.

Bij Topbloemen.nl ben je verzekerd van:

  • Bezorging op zondag 8 mei
  • Verse bloemen bezorgd door de beste lokale bloemist
  • 7 dagen versgarantie

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Topbloemen.nl