100%NL Magazine La Souris Fatbikes
Zie ook:
Delen

Déze fatbikes zijn nu weer te verzekeren met goedgekeurd slot

Goed nieuws voor Fatbike-liefhebbers! Ondanks recente verzekeringsbeperkingen kunnen eigenaren van fatbikes vanaf nu weer met een gerust hart de weg op. Dankzij innovatieve oplossingen is het mogelijk om je geliefde fatbike te verzekeren.

Verzekering fatbike

Het is geen geheim dat Fatbikes de afgelopen jaren razend populair zijn geworden. Hun robuuste bouw en all-terrain vermogen hebben ze tot de favoriet van avontuurlijke fietsers gemaakt. Maar met deze populariteit kwam helaas ook een stijging in het aantal diefstallen. Vooral in steden zoals Amsterdam werd het een ware plaag, met negen van de tien Fatbikes die op straat werden gestolen. Verzekeraars reageerden door het tijdelijk stopzetten van nieuwe polissen voor Fatbikes, wat de consument in de kou liet staan.

Een nieuwe oplossing

Echter, goed nieuws voor iedereen die graag op hun Fatbike blijft rijden en deze wil beschermen. Vanaf 29 september kun je jouw La Souris Fatbike weer verzekeren bij Qover, een toonaangevende Europese verzekeringsmaatschappij met een breed scala aan verzekeringsproducten, waaronder de populaire fietsverzekering. Qover maakt het mogelijk om je maandelijkse premie te verlagen door gebruik te maken van een GPS tracker. La Souris biedt de perfecte oplossing met de Loqater peilzender. Deze geavanceerde tracker biedt een betrouwbaar platform om de locatie van je Fatbike te volgen zonder de noodzaak van een dure en omslachtige installatie. Als je onverhoopt je scooter of Fatbike kwijtraakt, zal de eigen meldkamer van Loqater een recovery team sturen naar de laatst bekende locatie. Dit heeft al geleid tot het terugvinden van 99,9% van gestolen scooters.

Doe het ook zelf

Naast het gebruik van een GPS tracker, zijn er nog andere stappen die je kunt ondernemen om diefstal te voorkomen. Een van de belangrijkste is de aanschaf van een goed slot. Het Don Souris Vouwslot heeft een ART2 certificering, een vereiste bij diverse verzekeraars. Zelfs als je verzekeraar hier geen specifieke eis aan stelt, is het altijd verstandig om een betrouwbaar slot te gebruiken. La Souris, opgericht door Armando Muis toen hij slechts 17 jaar oud was, is sindsdien uitgegroeid tot marktleider op het gebied van scooters en Fatbikes. Met 17 winkels in Nederland en 1 in België behoort La Souris tot de topaanbieders van kleine mobiliteit in de Benelux. Met deze nieuwe mogelijkheden om je Fatbike te verzekeren en te beschermen, kun je weer met volle teugen genieten van je avontuurlijke ritten. La Souris en Qover maken het mogelijk om zorgeloos de weg op te gaan en je passie voor Fatbiken levend te houden. Dus pak je helm en Fatbike en ontdek de wereld op twee brede banden!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met La Souris BV

Delen