100%NL Magazine AllSafe

Met deze 3 tips geef jij je huis een Feng Shui make-over!

Wist je dat je interieur bijdraagt aan je gemoedstoestand? Het bepaalt of je je ontspannen, gejaagd of creatief voelt. Wij vinden dat je thuis lekker tot rust moet kunnen komen. Daarom geven we je drie tips voor kleine aanpassingen in je interieur, zodat je bij thuiskomst een oase van rust instapt. Want ruimte in huis is rust in je hoofd! Geef je huis een Feng Shui make-over!

Kleuren kalmeren!

Kleuren roepen bepaalde gevoelens op, dus voor je interieur is het slim om op zoek te gaan naar de kleuren die je tot rust brengen. Lichte tinten blauw geven een gevoel van vertrouwen en helderheid en zijn daarom ideaal in je slaapkamer. Ook lavendelkleur en lichtroze geven rust. Verder werken beige en andere aarde-achtige kleuren goed: die stralen evenwichtigheid en stabiliteit uit. Maar, voordat je al met de kwast in de hand staat, check bij jezelf van welke kleuren jij tot rust komt en overweeg die dan door te voeren in je interieur.

What is that smell…?

Wist je dat geuren een grote invloed hebben op hoe je je voelt? Verspreid daarom een geur in huis waarvan jij helemaal relaxed wordt. Bekende ontspanningsgeuren zijn lavendel, kamille, vanille en rozemarijn. Zet naar smaak (of eigenlijk geur) geurkaarsen en -stokjes neer of gebruik olie en (lavendel)zakjes.

Opgeruimd?

Een overvol huis maakt onrustig. Veel spullen of decoraties in een kleine ruimte kunnen een gejaagd gevoel geven waarbij je continu spullen aan het zoeken en verplaatsen bent. Overweeg dan bepaalde spullen extern op te bergen. Bijvoorbeeld spullen die in je maar weinig gebruikt. Denk aan je koffers, wintersportspullen, kerstspullen. Of de baby uitzet die je wil bewaren voor een eventuele volgende. Bij ALLSAFE Mini Opslag berg je je spullen veilig én voordelig op bij 38 vestigingen door het hele land. Er is dus altijd een vestiging bij jou in de buurt!

Als je nu opslagruimte huurt, krijg je een hotelovernachting bij Fletcher Hotels cadeau én tot wel zes maanden opslagruimte gratis. Ga naar www.allsafe.nl/fletcheractie/ voor meer informatie.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met AllSafe