100%NL Magazine ProVoet

Na het volgen van déze opleiding heb jij gegarandeerd een baan voor het leven!

Ben jij je nog aan het oriënteren wat voor werkrichting je op zou willen of ben je gewoon toe aan een carrièreswitch? Na het volgen van deze opleiding heb jij gegarandeerd een leuke baan voor het leven!

Een baan voor het leven

‘Kies een baan waar je van houdt en je zult nooit een dag in je leven te hoeven werken’, is een veelgehoord gezegde. En niet zonder reden. Want uit onderzoek blijkt dat als je echt gelukkig bent met je baan je minder kans hebt op ziektes, burn-outs en depressie. Des te belangrijker dus dat je het naar je zin hebt tijdens je werk.

Heb jij nog geen idee in welke richting jij je toekomstige baan moet gaan zoeken of ben je helemaal klaar met je huidige baan en ben je toe aan verandering? Wij helpen jou de droombaan van je leven te kiezen. Heb je al eens aan pedicure gedacht?

Word pedicure

Wanneer jij als (medisch) pedicure werkt, heb jij een veelzijdige baan die heel veel mogelijkheden biedt. Een combinatie van medische zorg met uiterlijke verzorging. Zelfstandig werken én sociaal contact. Klinkt als een droombaan toch?

Door het werk als pedicure bouw je een band op met je klanten en heb je het voorrecht om iemands dag op te fleuren met een verzorgende behandeling. Je kunt er je verzorgende aard in kwijt en er zijn altijd nieuwe technieken, producten en trends om te leren en te verkennen.

Alle voordelen

Aan het vak pedicure zitten daarnaast nog zoveel voordelen. Benieuwd naar wat deze voordelen zijn? Wij sommen het voor je op. 😉

  • Je weet zeker dat je in de toekomst genoeg werk hebt
  • Je bouwt een hele hechte band op met je klanten
  • Je zou je eigen pedicurepraktijk kunnen beginnen en je eigen uren invullen

Meer informatie?

Ben jij na het lezen helemaal enthousiast geworden over dit geweldige beroep? Neem dan eens een kijkje op pedicureworden.nl en laat je inspireren!

100%NL Magazine ProVoet

Dit artikel is in samenwerking geschreven met ProVoet