GEZOCHT: Mensen die de Sea-Band armband tegen misselijkheid willen testen!
Delen

GEZOCHT: Mensen die de Sea-Band armband tegen misselijkheid willen testen!

Heb jij last of ken jij iemand die last heeft van misselijkheid tijdens reizen, een zwangerschap of chemotherapie? Laat het ons dan weten! Wij zoeken 10 mensen die de Sea-Band armband tegen misselijkheid willen uitproberen.

Misselijkheid

Het gevoel van misselijkheid is iets wat iedereen als iets naars ervaart. De één heeft er last van tijdens een korte of lange reis in de auto en de ander is heel erg misselijk tijdens een zwangerschap, na een operatie of chemotherapie. Het kan je zomaar overkomen en het is nooit fijn. De Sea-Band armband is door heel veel mensen getest tegen misselijkheid en zo’n 88% had baat bij deze polsbanden.

Blokkades verdwijnen

De werking van Sea-Band is gebaseerd op acupressuur, een geneeskunde waar Chinezen al 4000 jaar gebruik van maken. Misselijkheid door reisziekte, maar ook door zwangerschap of na een chemokuur wordt opgewekt in de hersenen en “vertaald” naar je buik, die blokkades kun je opheffen c.q. onderdrukken door op een specifiek drukpunt een zachte druk uit te oefenen waarna de misselijkheid kan verdwijnen. Dit drukpunt zit aan de binnenkant van de pols, precies tussen de twee centrale pezen. Het Pecardium 6 (P6) of Nei-Kam luidt de officiële naam van het aan misselijkheid gerelateerde drukpunt.

Werking van Sea-Band

De Sea-Band armband komt in een set van twee. Het zijn elastische polsbanden met een knopje aan de binnenkant en je draagt het bandje dus ook om beide polsen. Het knopje voert constant druk uit op de binnenkant van de pols. De werking van deze polsband tegen misselijkheid tijdens reisziekte, zwangerschap of bijvoorbeeld na chemotherapie, is klinisch bewezen. De bandjes hebben geen bijwerking en dat is natuurlijk helemaal fijn meegenomen.

Testers gezocht!

Ben jij benieuwd naar deze Sea-Band armband en ben jij of ken jij iemand die last heeft van misselijkheid om wat voor reden dan ook? Wij geven 10x een Sea-Band armbanden weg om te proberen!

Vul onderstaand formulier in, laat je gegevens achter en wie weet ben jij wel één van de gelukkigen. De 10 winnaars worden gevraagd om hun ervaringen met ons te delen. Wij nemen daarvoor contact op met de winnaars/testers.

Bron en Beeld: In samenwerking met Kuypers

Delen