header_trustwifi

Déze handige lifehack maakt jouw leven een stuk gemakkelijker!

Handmatig je lampen aan- en uitzetten? Dat is verleden tijd met deze té handige slimme lampen van Trust Smart Home WIFI! Je verlichting bedienen was nog nooit zó makkelijk.

Na een lange dag lig je ein-de-lijk heerlijk geïnstalleerd in de bank. Je wilt je favo film net starten, maar dan bedenk je je dat de lampen nog wel héél fel branden. Je wilt ze graag dimmen, maar uit de bank komen…No way! Gelukkig ligt je smartphone naast je en heb jij die felle lampen met maar één druk op de knop gedimd. Easy peasy!

Gemak dient de mens!

Met Trust Smart Home WIFI lampen haal je een heleboel gemak in huis. Zo kun je niet alleen je verlichting bedienen, maar deze ook automatiseren in de gratis app. Met de timer-instellingen kun je álle slimme lampen in op een zelfgekozen tijdstip aan- en uitzetten of zelfs op een bepaalde dimstand zetten. Al jouw slimme lampen vind je in een handige gratis app, die je heel gemakkelijk kunt bedienen met je smartphone.

Overstappen op slimme verlichting was nooit zó makkelijk!

Met wifi heb je de mogelijkheid om over te stappen op slimme verlichting. Dankzij een serie slimme ledlampen, spots en stekkers bedien je je verlichting voortaan met je smartphone, waar je ook bent! Voeg jouw slimme ledlamp of stekker toe aan de gratis Trust Smart Home WIFI app en gebruik je telefoon of tablet als afstandsbediening. Alles wat je nodig hebt is een internetverbinding.

De juiste sfeer met één druk op de knop!

Heb je een romantische date night? Dan dim je het licht heel gemakkelijk met één druk op de knop. Of werk je thuis? Kies dan eenvoudig voor wit licht, zodat je je beter kunt concentreren. Met keuze uit ruim 16 miljoen kleuren heb je met de Trust Smart Home WIFI white en colour ledlamp altijd de juiste sfeer in huis. Gebruik de kleurencirkel in de app om te kiezen voor de kleur die past bij het moment. Of kies één van de handige acht voorgeprogrammeerde scènes, zoals ‘night’, ‘ reading’ of ‘party’.

Slimme scenario’s

Vind jij het in deze in deze donkere maanden handig dat jouw verlichting alvast aan staat als je thuis komt? Dankzij de optie ‘slimme scenario’s’ in de app is het mogelijk zelf scenes aan te maken en zo je verlichting naar wens te automatiseren met behulp van timers en condities. Je kunt hierbij bijvoorbeeld je locatie gebruiken om je slimme lampen te bedienen. Zo gaat je verlichting voortaan aan als je bijna thuis bent.

Je stem als afstandsbediening

Het licht aan- en uitzetten met je stem? Óók dat is mogelijk met Trust Smart Home WIFI! Beschik je bijvoorbeeld over Google Nest of een Amazon speaker, dan kun je ook met eenvoudige spraakopdrachten je lampen bedienen en dimmen. De lampen aan- en uitzetten was nog nooit zó makkelijk!

Maak jouw huis ook ‘slim’!

Ga jij ook voor ultiem gemak in huis? Je scoort deze té handige Smart Home WIFI lampen bij Trust! Bovendien hebben zij werkelijk álles in huis om jouw woning om te toveren in een ‘slim’ huis. Zo shop je er onder andere deze handige peertjes, filament lamp, spotjes én deze handige slimme stekker. Het volledige assortiment shop je hier!

trustwifi_header2

Dit artikel is geschreven in samenwerking met KlikAanKlikUit.