CaroCroc brokken

Hoe het huis van Jet ondanks hond en drie katten lekker blijft ruiken: ‘Dit werkt perfect!’

Jet deelt met liefde haar geheim dat haar enorm heeft geholpen!

Het geheim in het voer

Bij Jet in huis is er aan liefde en gezelligheid geen gebrek. Ze heeft drie katten en een hond en weet als geen ander hoeveel liefde je voor je dier kunt voelen. ‘’Je wilt dan ook dat je huisdieren zo gelukkig en gezond mogelijk zijn.’’ En dat zijn haar viervoeters. “Het geheim zit in het voer. Sinds ik ze CaroCroc brokken geef zijn ze gezonder dan ooit.”

Gevoelige darmen

Tijdens de hondentrainingen met haar herder Runa merkte Jet dat de darmen van Runa wat gevoelig reageerden op beloningen. “Ik ging op zoek naar kwaliteitsvoer dat me niet te veel zou kosten. Op aanraden van mijn dierenspeciaalzaak probeerde ik de CaroCroc Superior brokken. Dit werkt perfect! Ze is nooit ziek, geeft niet meer over en haar vacht is superzacht.”

Nestje zwerfkittens

Jet is ook trotse kattenmama van Shiva, Tijgetje en Sjefke. “Tijgetje en Sjefke waren zwerfkatten. Ze werden geboren in de achtertuin van mijn zus. Na een aantal weken was het tijd voor ze om het nestje bij de moeder te verlaten. De kittens hadden geen veilige thuisbasis dus ik wist het meteen: die krijgen een liefdevol thuis bij mij.”

Geen geurtjes in de kattenbak

“Inmiddels zijn het echte binnenkatten. Dat betekent dat ze altijd in de kattenbak hun behoefte doen. Dit kon nogal eens geurtjes veroorzaken. Sinds ik ze Indoor brokjes van CaroCroc geef is die geur veel minder aanwezig. In de brokjes zit yucca-extract dat de geur van de ontlasting verbloemt. Ik hoef de kattenbak daardoor minder vaak te verschonen.”

kittens brokken

Eén brok liefde

Met de krokante brok van CaroCroc geef je jouw viervoeter precies wat ie nodig heeft om brokvol energie door het leven te kwispelen of te spinnen.  Is jouw hond of kat een echte sportieveling of een ultieme relaxkoning(in)? Daar horen verschillende maaltijden bij. Als je met die gedachte brokken kiest, geniet jouw hond of kat net zo hard van het leven als jij van hen. Oftewel: één brok liefde. Jet kan dit als geen ander beamen. “Een huisdier brengt zoveel gezelligheid om je heen. Het is heerlijk om samen te knuffelen en kroelen. Bovendien veroordeelt een dier je nooit.’’

Check de brokjeskiezer van CaroCroc en ontdek waar jouw huisdier gelukkig van wordt.

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met CaroCroc