Kerstgedachte ten top: stuur eenzame ouderen een kaartje

Kerstgedachte ten top: stuur eenzame ouderen een kaartje

Zoals Robert ten Brink altijd zegt tijdens de kerstaflevering van All You Need is Love: 'Niemand mag met Kerst alleen zijn'. Ook de eenzame ouderen niet.

‘Samen kunnen we alles’, dat is het motto bij vanHaren, een motto met inhoud. En dus heeft vanHaren de handen ineengeslagen met het grootste online vrijwilligersplatform van Nederland: NLvoorelkaar. NLvoorelkaar inspireert iedereen om zijn talent of tijd in te zetten voor anderen. Dat levert naast een goed gevoel ook nog eens een mooiere wereld op. Twee vliegen in één klap: helpen maakt je happy!

Een kaartje tegen eenzaamheid

Samen met NLvoorelkaar wil vanHaren in aanloop naar Kerst zoveel mogelijk eenzame ouderen verblijden met een kaartje. Want laten we eerlijk zijn: een warme kerstgroet geeft je een goed en gelukkig gevoel, het gevoel dat er iemand aan je denkt. Daarom krijg je vanaf 7 december bij iedere aankoop in de winkel en online een kaartje. Schrijf een mooie kerstgedachte in het kaartje en verstuur deze vervolgens vóór 16 december naar NLvoorelkaar. Zij zorgen er dan voor dat het kaartje goed terecht komt.

Laten we er samen voor zorgen dat iedereen dit jaar, ondanks alles, een hele fijne Kerst heeft.

Wil je nog meer mensen helpen? Neem dan zeker eens een kijkje bij NLvoorelkaar!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met vanHaren en NLvoorelkaar